Home > Fotbal > Marius Șumudică: „Am avut și ghinion”

Marius Șumudică: „Am avut și ghinion”

marius-sumudica-steaua-rosie-cfr

CFR Cluj a avut învins clar în această seară la Belgrad de către Steaua Roșie cu scorul de 4-0 (2-0), în prima manșă a play-off-ului pentru grupele Europa League.

După partidă, antrenorul campioanei Marius Șumudică a declarat în direct la PRO X la flash-interviu că prestația echipei sale a fost rușinoasă în această seară:

„Un meci în care am avut o prestație rușinoasă, dar este incredibil să faci astfel de cadouri și să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat, n-aveam niciun fel de problemă. Pierdem mingea foarte ușor, ne prind, iar apoi le dăm două goluri cadou. Astea nici nu știu dacă mai trebuie să le antrenez eu. Practic am luat niște goluri pe un fond în care echilibrasem partida. Niște greșeli personale”

Șumudică a pus înfrângerea din această seară și pe seama ghinionului:

„Suntem obosiți, suntem echipa cu cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă destul de înaintată. Am avut și ghinion. Ieri mi s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun, practic s-au aliniat toate astrele împotriva noastră. N-avem scuză, e rușinos tot ceea ce s-a întâmplat. Mie mi-e rușine ca antrenor și sper ca același sentiment să-l aibă și jucătorii. O echipă care practic juca doar pe minge lungă, nu ne puneau nicio problemă, i-am blocat, dar când iei gol în minutul 5, pierzi mingea în jumătatea ta, n-ai ce face. După care, le dăm mingea. Corner, fază fixă, luăm gol. Astea cum să le antrenez? E greu să dăm patru goluri acasă, e SF. E o echipă așezată, care a câștigat toate duelurile 1 contra 1 cu noi, și-au amânat jocurile de campionat, au fost peste noi la dueluri și le-am făcut cadou practic golurile. Azi nu ne-au surprins cu absolut nimic, le-am făcut cadouri foarte ușor, niște mingi pe care eu nu le înțeleg, dar cât trăiești înveți ca antrenor.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a vorbit și despre posibilitatea demiterii de la CFR:

„Nu e problema mea, e problema conducerii, n-am niciun fel de problemă. Dânșii știu cel mai bine ce au de făcut. Cred că au văzut și dânșii meciul și își pot da seama cum am pierdut acest joc. Dar de ce să plec? Și dacă am ofertă din Turcia care e problema? Am 2 ani contract la CFR, îmi respect contractul, suntem calificați în Conference, ne jucăm șansa la Cluj, vedem”

În final, Șumudică a detaliat diferența dintre Liga 1 și Cupele Europene:

„Eu azi chiar am pregătit jocul cum am putut mai bine, dar nu pot să pregătesc astfel de greșeli personale, sunt erori impardonabile care nu pot fi antrenate. Ce să le mai spun? Să ridice capul, sunt pe primul loc în Liga 1. E diferență mare între Liga 1 și cupele europene, dar azi vă spun din nou că au fost niște greșeli greu de acceptat”

+ posts
Articole Asemanatoare
marius-sumudica-revenire-rapid
Șumudică îsi anunță revenirea la Rapid: „Acolo este casa mea”
marius-sumudica-fc-arges-cfr
Marius Șumudică: „Am pus batista pe țambal”
sumudica-mioveni-cfr
Marius Șumudică: „Dacă nu este o cameră pe linie, te poți înșela asupra poziției de offside”
marius-sumudica-lincoln-cfr
Marius Șumudică: „Nu mai există echipe mici”

Lasa un raspuns

20 + 12 =