Home > Fotbal > O nouă umilință trăită de Dinamo

O nouă umilință trăită de Dinamo

craiova-dinamo-liga-1

CS Universitatea Craiova a învins-o în această seară pe teren propriu pe Dinamo cu scorul de 5-0 (1-0), în ultimul meci al etapei a 10-a din Liga 1.

Houri a deschis scorul în minutul 18 dintr-un penalty dictat în urma unui fault al lui Giafer asupra lui Ivan. Andrei Ivan a dus scorul la 2-0 în minutul 52, cu un șut din prima, după ce mingea l-a găsit singur în interiorul careului.

Cîmpanu a făcut 3-0 în minutul 58 finalizând cu un șut la colțul scurt o acțiune superbă de atac a oltenilor. Căpățînă a înscris pentru 4-0 în minutul 62 profitând de o respingere greșită a lui Iliev la șutul lui Ivan. Markovic a înschis tabela la 5-0 în minutul 90 după ce a speculat o pasă total aiurea trimisă înapoi de Cosmin Matei.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte (Căpăţână ’54), Găman, Screciu (Constantin ’46), Vătăjelu – Nistor, Creţu (Cîmpanu ’46), Houri – Gustavo (Ivanov ’74), Ivan, Baiaram (Markovici ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf;

Dinamo Bucureşti: Iliev – Giafer, Popa, Grigore, Filip (Creţu ’83)- Sorescu, Itu (Radu ’63), Dudea – Moldoveanu (Bani ’73), Ivanovski (Neicuţescu ’83), Matei. Antrenor: Sorin Colceag;

Arbitrii:

Cătălin Popa – Mircea Orbuleț, Marius Marchidanu;

Cartonașe galbene:

Universitatea Craiova: Constantin 59′

Dinamo Bucureşti: Giafer ‘6, ’16, Ivanovski ’23, Sorescu ’39;

Cartonașe roșii:

Dinamo Bucureşti: Giafer 16′ ;

Cu această victorie, Craiova acumulează 16 puncte și urcă pe locul 7 în clasament. Dinamo este pe 15 cu 6 puncte.

Etapa viitoare, CS Universitatea Craiova va juca în deplasare cu FC U Craiova, iar Dinamo va primi vizita celor de la UTA.

+ posts
Articole Asemanatoare
craiova-dinamo-liga-1
CS Universitatea Craiova se impune la limită cu Dinamo
cazuri-coronavirus-craiova
Alte trei cazuri de coronavirus la CS Universitatea Craiova

Lasa un raspuns

16 − 16 =