Home > Tenis > Tenis | Simona Halep, fară emoții în sferturi la Dubai

Tenis | Simona Halep, fară emoții în sferturi la Dubai

simona-halep-dubai

 

După victoria complicată de ieri cu Bouchard, Simona a jucat astăzi împotriva ucrainencei Lesiei Tsurenko, nr. 23 WTA, pentru un loc în sferturile de finală de la Dubai.

În primele patru game-uri ale partidei, cele două jucătoare și-au împărțit atât game-urile pe propriul serviciu, cât și break-urile. Apoi Simona a preluat inițiativa și s-a distanțat la 5-2. Ucraineanca a mai recuperat un break, însă Simona îl ia imediat înapoi și închide setul la 6-3.

În setul doi, Tsurenko porneste puternic și ia primele două game-uri ale setului. Simona nu se lasă intimidată și face 3 game-uri la rând. Apoi, cele două jucătoare merg cu serviciul până la 4-4, când Tsurenko face break-ul  și este în postura de a servi pentru set. Din nou, Simona este la post și îsi ia break-ul înapoi, ca în cele din urmă sa ia și ultimele două game-uri și să închidă setul la 5.

Simona câstigă 6-3, 7-5 într-o oră și 20 de minute, iar pentru un loc în semifinale o va înfrunta mâine pe învingătoarea partidei dintre Belinda Bencic și Aryna Sabalenka.

+ posts

Lasa un raspuns

fifteen − six =