Home > Fotbal > FCSB câstiga pe National Arena în fața celor de la FC Voluntari

FCSB câstiga pe National Arena în fața celor de la FC Voluntari

fcsb-voluntari-liga-1

FCSB a învins-o în această seară pe teren propriu pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga 1.

Denis Man a deschis scorul în minutul 37, cu un șut imparabil din interiorul careului, după ce a primit o minge întoarsă excelent în careu de Oaidă. Florin Tănase a făcut 2-0 în minutul 71 dintr-un penalty dictat în urma unui fault al lui Achim asupra lui Man. La ultima fază a meciului Jefte a înscris golul de onoare pentru ilfoveni dintr-un penalty obținut tot de el după un duel cu Ovidiu Popescu.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron (73′ Crețu), Radunovic – Oaidă (46′ Olaru), Șut, Tănase – Man, Coman, Oc. Popescu (83′ Fulga). Antrenor: Toni Petrea;

Voluntari: Lavin – Costin, Achim, Armaș, Briceag – Ricardinho (73′ Tavares), Borțoneanu, Ivanov (89′ Ilie) – Mailat, Stoica (46′ Jefte), Lopez (46′ Angelov). Antrenor: Bogdan Andone;

Arbitrii:

Florin Andrei – Marius Marica, George Neacșu;

Cartonașe galbene:

FCSB: 31′ Coman, 58′ Șut, 69′ Olaru;

Voluntari: 3′ Mailat, 32′ Borțoneanu;

După această victorie, FCSB acumulează 41 de puncte și se menține pe primul loc în clasament. Voluntari este pe 14 cu 15 puncte.

Etapa viitoare, FCSB va juca în deplasare cu FC Argeș, iar FC Voluntari va primi vizita celor de la CS Universitatea Craiova.

 

+ posts
Articole Asemanatoare
voluntari-fcsb-liga-1
FC Voluntari furnizează surpriza și învinge pe FCSB

Lasa un raspuns

18 − ten =