Mircea Rednic: “Nu facem fiesta, respectăm Dinamo”

Dinamo a suferit în această seară cea mai categorică înfrângere din acest sezon, 0-5 pe teren propriu cu Viitorul.

Antrenorul celor de la Viitorul, Mircea Rednic, a analizat partida în direct la Telekom Sport la flash-interviul de după meci:

“Am avut şi noroc pentru că am marcat din aproape toate situaţiile. Normal că mă bucur pentru cele trei puncte, chiar a fost un joc bun, mai ales în prima repriză. Au avut trei jucători lipsă, nu trebuie să uităm asta. Nu facem fiesta acum, ne respectăm adversarii. Dinamo este într-o situaţie delicată ţinând cont de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Noi am pierdut trei puncte cu Sepsi şi CFR Cluj în minutul 92. Am avut momente şi meciuri bune, dar am greşit şi adversarul ne-a taxat”

Tehnicianul echipei patronate de Gheorghe Hagi a lăudat evoluția noii achiziții, Juvhel Tsoumou:

“Aţi văzut diferenţa unui atacant cu talie, de care aveam nevoie, pentru că nu am reuşit să-l suplinim până acum pe Luckassen. Chiar am rămas surprins de felul cum s-a prezentat Tsoumou! Are talie, protejează foarte bine, suntem mult mai periculoşi la faze fixe. Eu cred că ne va ajuta foarte mult!”

Deși a fost o victorie mai mult decât categorică, Rednic a avut și câteva nemulțumiri la adresa elevilor săi:

“Mă supără felul în care mă judecaţi. Ştiam care e situaţia, am acceptat-o, de aceea cred că s-a apelat la mine, pentru că am experienţă. Am pierdut meciuri pe greşelile noastre, nu pentru că ne-a dominat adversarul. Singura repriză în care am suferit cu adevărat a fost cu Astra, repriza a doua. Mi-aş dori să prindem playoff-ul, e greu pentru că distanţa e mare. Mai sunt şase meciuri, 18 puncte, noi vom juca fiecare meci la victorie. Am văzut o descătuşare la jucătorii mei, o răbufnire. E nevoie de continuitate în rezultate”

Mircea Rednic nu îsi uită trecutul dinamovist și speră ca situația grea a “câinilor” să se rezolve în final:

“Îmi pare rău de Dinamo, normal. Nu trebuia să se ajungă aici, nu se poate! Numai la patron dacă te uitai îţi dădeai seama că ceva nu e în regulă. Nu poţi aşa, cei care au făcut asta nu au nicio treabă cu Dinamo şi cred că au vrut să facă rău.  E greu să lucrezi când nu ai stabilitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 6 =