Home > Tenis > Simona Halep pierde dramatic în optimi la Madrid

Simona Halep pierde dramatic în optimi la Madrid

simona-halep-sferturi-madrid

Simona Halep, nr. 3 WTA, a ratat calificarea în sferturile turneului de la Madrid după ce a fost învinsă de belgianca Elise Mertens, nr. 16 WTA, scor 6-4, 5-7, 5-7 după o oră și 35 de minute de joc.

În primele două game-uri ale meciului s-a mers cu serviciul. Apoi Simona a reușit să facă break și să se desprindă la 3-1. Belgianca a revenit și a egalat la 3. Sportiva noastră a reușit un nou break pe care l-a convertit de această dată cu serviciul până la finalul setului pe care l-a câstigat cu 6-4.

Belgianca a început mai bine setul 2 și s-a desprins la 2-0. Au urmat apoi trei game-uri consecutive în care s-a mers cu break. Simona a reușit să îsi facă serviciul și să egaleze la 3. S-a mers apoi la cap la cap până la 5-5. Mertens a izbutit să ia ultimele două game-uri și să închidă setul secund cu 7-5.

În decisiv s-a mers cu serviciul în primele două game-uri. Apoi, Simona a făcut break și s-a desprins la 3-1. Belgianca a revenit și a egalat la 3. S-a mers apoi cap la cap până la 5-5. De acolo, Mertens a reușit să ia două game-uri la rând și a închis setul la 7-5.

În sferturi, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Aryna Sabalenka, nr. 7 WTA și Jessica Pegula, nr. 33 WTA.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-turul-3-madrid
Simona Halep, calificare fără emoții în turul III la Madrid
simona-halep-declaratie-madrid
Simona Halep: „Nu am un obiectiv foarte cert”
halep-campioana-praga
Simona Halep, campioană la Praga

Lasa un raspuns

seven + ten =