Home > Fotbal > Gigi Becali despre Marius Șumudică: „E 99% la FCSB”

Gigi Becali despre Marius Șumudică: „E 99% la FCSB”

becali-sumudica-antrenor-fcsb

Ieri seară au apărut primele informații potrivit cărora Marius Șumudică va fi noul antrenor al celor de la FCSB. Vestea a fost confirmată de finanțatorul celor de la FCSB pe mai multe canale de televiziune.

Astăzi, Gigi Becali a acordat un interviu televiziunilor, confirmând din nou că s-a înțeles cu tehnicianul în vârstă de 50 de ani:

„Negociat salariul, tot…dat buletin, fă contract ca să semnez, ce înseamnă? Dacă se sucește, e treaba lui. Mă sucesc și eu apoi de aici până acolo…”

Omul de afaceri a fost sunat de Valeriu Argăseală care i-a confirmat că Șumudică așteptă contractul pentru a îl putea citi și semna:

„I-a zis să trimită contractul să semneze. Nu e 90, e 99 la sută! Am dat ordine să se facă treaba! Stăpânul nu muncește, dă ordine!”

Becali a mai spus că nu se teme de suporterii care îl contestă pentru numirea unui rapidist convins pe banca tehnică a FCSB-ului:

„Amenințările nu le accept, pot să le repar în două feluri. Înainte nu mai vreau să repar. Primul fel nu mai vreau pușcărie, altul e Miliția. Și eu sunt cu Miliția!”

Finanțatorul celor de la FCSB este convins că Șumudică va face performanțe mari la gruparea din Berceni:

„Cinci ani la rând ia Șumudică campionatul. M-a convins faptul că a antrenat bine în străinătate. Îmi place de Marius Șumudică, are un talent al șmecheriei. Dar nu face asta cu mine, nu face! Îmi place că are charismă, că e corect față de familia lui. Așa am auzit eu! Cel mai mult îmi place că are o charismă de a comunica cu omul, știe să dea și o palmă, știe să și mângăie”

De asemenea, Becali a oferit și câteva detelii despre contractul pe care i l-a pregătit lui Șumudică:

„Pe 3 ani! I-am făcut pe trei ani, i-am făcut și un milion de euro clauză dacă pleacă. Vreau să-l vând și pe el, cum am luat un milion pe Reghe, așa iau și pe el. „

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-plecare-fcsb
Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB
trica-demis-craiova
Eugen Trică s-a despărțit de FC U Craiova
toni-petrea-antrenament-fcsb
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
PETREA-ANTRENOR-NOU-FCSB
Toni Petrea e revenit pe banca celor de la FCSB

Lasa un raspuns

1 × four =