Home > Fotbal > Rapid este salvată de tușier de o rușine în fața Chindiei

Rapid este salvată de tușier de o rușine în fața Chindiei

chindia-rapid-liga-1

Chindia și Rapid au remizat în această seară, scor 2-2 (0-0), într-o partidă ce contează pentru etapa a 16-a din Liga I.

Neguț a deschis scorul în minutul 53 după o cursă senzațională de peste cincizeci de metri în care a profitat de greșelile lui Crepulja și Dragoș Grigore.

Rareș Ilie a restabilit egelitatea în minutul 60, înscriind din marginea careului mic după ce Marzouk i-a așezat perfect mingea.

Daniel Popa a readus-o pe Chindia în avantaj în minutul 63, după ce a fost lansat perfect de Dulca și a finalizat din postura de unu la unu cu Moldovan.

Bnou a restabilit egalitatea în minutul 89, deviind dintr-o poziție clară de offside, o minge trimisă în fața porții de Săpunaru.

Detaliile meciului

Echipe de start:

Chindia: Căbuz, Corbu, Căpușă, Iacob, Roumpoulakou, Neguț (Martac), Dulca, Popadiuc, Matiș (Șerban), Popa, Florea (Celea). Antrenor: Emil Săndoi;

Rapid: Moldovan, Belu, Iordache, Săpunaru, Grigore, Dandea (Bnou), Morais, Sefer, Crepulja ( Hlistei), Bazz, Stahl (Moise), Bălan. Antrenor: Mihai Iosif;

Arbitrii: 

Chivulete Andrei Florin-Grigoriu, Mircea Mihail, Gheorghe Sebastian Eugen;

Cartonașe galbene:

Chindia: 40’ Căpușă, 75′ Neguț;

Rapid: 41’ Crepulja, 80′ Moise;

Cartonașe roșii:

Chindia: 33’ Corbu, 45+2 Căpușă;

După acest egal, Chindia acumulează 18 puncte și se află pe locul 10 în clasament, în timp ce Rapid se află pe 4 cu 27 de puncte.

Etapa viitoare Chindia va juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar Rapid va primi vizita celor de la CS Mioveni.

+ posts
Articole Asemanatoare
fcsb-cantonament-turcia
Lotul celor de la FCSB s-a reunit pentru pregătirea returului Ligii 1

Lasa un raspuns

20 − sixteen =