Home > Fotbal > Mustață, tot mai decis să ia FCSB de la Becali: „Așteptăm numărul de cont să trimitem cele 10 milioane de euro”

Mustață, tot mai decis să ia FCSB de la Becali: „Așteptăm numărul de cont să trimitem cele 10 milioane de euro”

mustata-cumpara-fcsb-becali

După înlăturarea lui Edi Iordănescu de la echipă, între finanțatorul FCSB și suporteri s-a iscat un puternic conflict, aceștia fiind dispuși să cumpere clubul de la omul de afaceri.

Prima sumă înaintată de Gigi Becali a fost de 10 milioane de euro, iar fanii roș-albastrilor au calculat că ar putea da această sumă dacă ar strânge de la un milion de suporteri câte 10 euro.

Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, a declarat pentru Radio Sport 1 că deja au pregătit hârtiile oficiale, iar în cazul în care răspunsul va fi afirmativ din partea lui Becali, imediat vor vira banii:

„Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară. După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui.

Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an. Este adevărat că toți considerăm că sunt șanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioși și am întrebat oficial dacă și el este la fel”

+ posts
Articole Asemanatoare
fanii-fcsb-nu-mai-cumpara-echipa
Fanii FCSB renunță la cumpărarea echipei de la Becali
becali-mustata-oferta-fcsb
Prima reacție a lui Becali după oferta trimisă de fani: „Nu stau după prostiile lui Mustață”
becali-pace-cu-suporterii
Becali vrea să facă pace cu suporterii: „Nu vor mai fi probleme”
fcsb-cumparata-de-suporteri
Mustață a oferit detaliile vânzării FCSB

Lasa un raspuns

nineteen + one =