Home > Fotbal > Dinamo încheie trist un an greu. Câinii pierd și cu Farul, iar constănțenii urcă pe loc de play-off

Dinamo încheie trist un an greu. Câinii pierd și cu Farul, iar constănțenii urcă pe loc de play-off

Ultimul meci din 2021 în Liga 1 le-a adus față în față pe Dinamo și Farul, confruntarea din Ștefan cel Mare fiind cea care a tras cortina peste fotbalul românesc în această iarnă.

Farul a reușit să obțină victoria, scor 2-0, în timp ce adversarii din capitală au terminat anul cu o nouă înfrângere în întrecerea internă. Constănțenii au izbutit o repriză secundă perfectă și grație victoriei obținute urcă în plutonul fruntaș, pe ultimul loc de play-off.

Betancor a irosit primele două mari ocazii ale partidei, luând la țintă prima dată bara (22) și mai apoi pe portarul Eșanu (26). Dinamo a ratat șansa de a intra în avantaj la cabină, după ce Aioani a fost la post atunci când Popa a amenințat buturile în urma unui corner (33).

Repriza secundă le-a aparținut în totalitate oaspeților. Elevii lui Gică Hagi au rezolvat partida în doar trei minute. Betancor a reușit în cele din urmă să răzbune ratările din prima parte și să marcheze în poarta lui Dinamo (53), ca mai apoi să ofere pasa decisivă lui George Ganea (56), acesta trecându-și și el numele pe lista marcatorilor. Farul a ratat șansa măririi ecartului, același Betancor (63) și ulterior Adi Petre (68) irosind ocazii importante.

S-a terminat 2-0 pentru elevii lui Gică Hagi, care urcă pe loc de play-off înaintea pauzei competiționale, în timp ce Dinamo se află tot în derivă, în partea inferioară a clasamentului, la capătul unui an 2021 complicat. Dobrogenii iernează pe ultima treaptă a play-offului, la cota 32, în timp ce adversarii de la Dinamo sunt pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate.

+ posts
Articole Asemanatoare
kasparek-bokhan-dinamo
Două transferuri de top la Dinamo
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare
marius-dima-preparator-fizc-dinamo
Dinamo a adus un preparator fizic
dusan-uhrin-sepsi-dinamo
Dușan Uhrin: „Echipa are multe probleme”

Lasa un raspuns

four × one =