Home > Fotbal > Toni Petrea: „Îi cunosc filozofia lui Reghecampf”

Toni Petrea: „Îi cunosc filozofia lui Reghecampf”

toni-petrea-craiova-fcsb

FCSB va juca mâine la Craiova un meci extrem de important pentru a rămâne aproape de liderul CFR.

Toni Petrea a prefețat partida la conferința de presă de dinaintea jocului:

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu un adversar bun, cu un antrenor bun. O echipă preocupată de fotbal, o echipă preocupată de jocul ofensiv. Ştim punctele lor forte, vom încerca să blocăm aceste lucruri pe care le fac bine şi să încercăm să profităm de spaţiile pe care le vom avea pe parcursul jocului”

Tehnicianul celor de la FCSB a comentat și întâlnirea cu omulogul său de pe banca Craiovei, Laurențiu Reghecampf, pe care îl cunoaște foarte bine din perioada în care i-a fost secund la formația din Berceni:

„Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, e pentru prima dată când ne întâlnim ca adversari şi am convingerea că va fi un meci frumos. Ştiu că e preocupat de jocul ofensiv, ştiu că e preocupat de atac, de presing, îi cunosc filosofia. Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcţionează lor foarte bine”

Petrea îsi propune să reducă cât mai mult diferența față de primul loc , CFR Cluj, dar pentru asta are nevoie și de jocul rezultatelor:

„Diferenţa este destul de mare din punctul meu de vedere, la momentul actual, faţă de CFR Cluj. Sperăm şi la jocul rezultatelor să putem să ne apropiem de primul loc. În momentul în care există o diferenţă atât de mare de puncte între primul loc şi noi e normal să fie o oarecare presiune.

Am eu personal un obiectiv, îmi doresc cât mai rapid să reuşim să reducem la minimum diferenţa asta de puncte”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

7 − one =