Home > Fotbal > Mustață anunță: „Sigla din 2003 este făcută de noi”

Mustață anunță: „Sigla din 2003 este făcută de noi”

mustata-sigla-steaua

ÎCCJ a hotărât ieri să trimită dosar privind marca „Steaua” spre rejudecare la Curtea de Apel București. Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a dezvăluit astăzi că o parte a galeriei a contribuit la crearea stemei în 2003, cea folosită acum de CSA.

Războiul dintre cei de la CSA și Gigi Becali datează din 2014, când reprezentanții armatei au reușit să obțină dreptul exclusiv la folosință a mărcii Steaua și a palmaresului până în anul 1998. Ieri însă, instanța a decis să trimită spre rejudecare întreg procesul.

Sigla din 2003 făcută de Peluza Nord !?

Această veste i-a bucurat excesiv pe cei de la FCSB care au considerat decizia instanței ca fiind o victorie. Mai mult, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a declarat că membrii galeriei au contribuit la crearea actualei steme acum 19 ani. Acesta mai consideră că întreg procesul este de fapt un conflict personal pe care armata îl are cu patronul Gigi Becali.

Este o veste încântătoare. Noi am muncit foarte mult pentru acea siglă din 2003, făcută de noi, de Peluza Nord. Toți am fost încântați că avem o șansă să ne câștigăm sigla și numele. Această siglă a fost folosită de noi, FC Steaua București, nu mi se pare corect. 

Aici nu e un conflict! Este o ambiție contra lui Gigi. Ne bucură această decizie, că s-a hotărât să să judece în totalitate acest caz. CSA nu folosea această siglă, iar noi suporterii știm foarte bine a cui e sigla. Atât timp, cât ÎCCJ a luat hotărârea să se judece fiecare decizie. În momentul 2003 – 2017, CSA nu s-a folosit de nicio siglă, mai ales sigla făcută de noi„, a declarat Mustață în direct la PRO X.

Din 2017 armata are echipă de fotbal care foloseste marca „Steaua”, iar anul trecut a reușit promovarea în liga secundă. În prezent nu au drept de promovare în prima ligă până nu găsesc un investitor privat pentru a prelua echipa.

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-nesu-fcsb-fc-voluntari
Mihai Neșu, în tribune la FCSB – FC Voluntari
mustata-petrea-becali
Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj

Lasa un raspuns

seventeen − 13 =