Home > Tenis > Tenis | Simona Halep, debut fără emoții la Indian Wells

Tenis | Simona Halep, debut fără emoții la Indian Wells

Simona-Halep-indian

Simona Halep a debutat în această noapte la turneul californian de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Sportiva noastră a jucat împotriva cehoaicei Barbara Strycova, numărul 50 WTA.

Simona a început puternic partida și s-a distanțat încă din start la 2-0. Cehoaica a replicat cu un re-break rapid, însă Simona a preluat din nou imediat inițiativa în partidă și s-a distanțat la 4-1. Cele două și-au făcut apoi următoarele două game-uri de serviciu. În finalul setului Simona mai izbutește un break și închide primul act la 6-2.

În setul doi, Simona a fost aproape în permanență în față cu două game-uri, însă s-a văzut egalată la 4. După ce și-a făcut serviciul pentru 5-4, Halep a apasăt accelerația pe game-ul de servicu al Strycovei și a închis setul și meciul la 6-4.

Simona se impune 6-2, 6-4 într-o ora și 26 de minute și se califică în turul al treilea la Indian Wells, unde o va întâlni duminică pe ucraineanca Kateryna Kozlova, numărul 114 WTA care a dispus în turul secund de bielorusa Aliaksandra Sasnowich.

Într-o altă partidă disputată în această seară, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă fără drept de apel de australianca Daria Gavrilova cu un dublu, 6-2.

 

+ posts

Lasa un raspuns

4 × five =