Home > Baschet > Baschet | Dinamo Știința mai face un pas către Play-Off

Baschet | Dinamo Știința mai face un pas către Play-Off

dinamo-stiinta-baschet

Aflată pe primul loc în grupa galbenă după finalul turului, Dinamo Știința București a disputat Sâmbătă seară, primul meci al returului pe teren propriu în compania celor de la Athletic Constanța.

Primul sfert al meciului a fost unul echilibrat, cei de la Athletic reușind să rămână aproape de bucureșteni. La finalul primului sfert tabela arăta 25 la 22 în favoarea gazdelor. Sfertul al doilea s-a desfșurat după aceleași coordonate ca primul. Constănțenii au jucat aproape de la egal la egal cu dinamoviștii, dar aceștia au fost mai inspirați în momentele importante. așa că la pauza mare au intrat cu un avantaj de 6 puncte, 47-41.

După pauză, baschetbaliștii de la Dinamo Știința au redus turația motoarelor, iar cei de la Athletic au profitat din plin de acest lucru câștigând destul de clar setul al treilea și egalând la general, 61-61. În ultimul sfert jucătorii dinamoviștii s-au trezit și au făcut cea mai bună parte a meciului, dominând adversarul la toate capitolele. Astfel la final tabela arăta 85 la 73.

Dinamo Știința se impune și în prima etapă a returului și se menține pe primul loc al clasamentului grupei galbene cu 12 puncte, având 6 victorii din tot atâtea posibile.

Pentru Dinamo Știinta au punctat : Deloach (29 de puncte), Baker (16), Barro (14), Kumpys (6), Calenic (6), Badiu (6), Lee (4), Kemp (2), Ioniță (2).

Următoarea partidă pentru bucureșteni va avea loc Miercuri, 13 Martie de la ora 17, la Timișoara contra celor de la SCM în Sala Sporturilor „Constantin Jude”. Va fi prima manșă a duelului din sferturile Cupei României la Baschet.

 

+ posts

Lasa un raspuns

8 − three =