Home > Fotbal > Ce mesaj transmite Ionuț Radu tuturor românilor? | Ionuț Radu: “Ne-ați făcut să ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi!”

Ce mesaj transmite Ionuț Radu tuturor românilor? | Ionuț Radu: “Ne-ați făcut să ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi!”

Ionuț Radu, căpitanul echipei naționale U21, numit și „îngerul din poartă”, a transmis un mesaj dedicat tuturor românilor, imediat după meciul pierdut în fața nemților cu scorul de 4-2.

Acesta nu este doar „îngerul porții”, este un adevărat lider, cu un caracter puternic și cu un suflet de milionae.

Deși finalul nu a fost unul fericit și s-a lăsat cu multe lacrimi și remușcări, Radu a rămas optimist și ne-a mai promis astfel de momente!

Și noi românii am rămas optimiști pentru ceea ce va urma, ne-au demonstrat că sunt în stare de lucruri mărețe și avem toată încrederea în ei ca vor scrie numai pagini de istorie de acum înainte! Vrem să fim siguri că sunt conștienți de cât de multă fericire ne-au adus în suflet! Vă mulțumim, băieți!

Radu a simțit să scrie și pe conturile de socializare un mesaj emoționat, plin de demnitate și mândrie, așa cum ne-a obișnuit.

+ posts

Lasa un raspuns

3 × 1 =