Home > Alte sporturi > Cele mai populare strategii la pariuri

Cele mai populare strategii la pariuri

Cele mai populare strategii la pariuri

Cei care spun ca este usor sa castigi la pariuri, cel mai probabil nu au pariat niciodata ori au pur si simplu prea mult noroc. Chiar daca norocul reprezinta un ingredient cheie pentru a obtine un bilet castigator, asta nu inseamna ca te poti baza mereu pe noroc.

De fapt, cei mai multi dintre adevaratii specialisti in domeniul pariurilor iti vor spune ca norocul nu conteaza atat de mult precum se crede ci dimpotriva. Este foarte important sa analizezi evenimentul sportiv inainte de a paria si totodata conteaza enorm de mult strategia pe care o pui in practica atunci cand pariezi.

Despre strategii la pariuri vom vorbi si noi in acest articol. Astfel, daca te intrebi care sunt cele mai populare strategii la pariuri cu ajutorul carora poti castiga mai des, atunci ai ajuns la locul potrivit. Le vei descoperi in randurile urmatoare.

Totodata, poti gasi o multime de strategii de pariuri eficiente pe site-ul Pariu.Online. Asa ca te invitam sa il accesezi si fara dar sau poate ne vei fi recunoscator.

Strategia Martingale

Daca banii nu reprezinta o problema pentru tine, asa ca ai un buget destul de generos alocat pariurilor, cu siguranta ar trebui sa ai in vedere strategia Martingale. Despre aceasta se spune ca a fost conceputa pentru pariorii care au un buget generos pe care il pot dedica acestui hobby.

Nu oricine isi permite sa puna in practica aceasta strategie, asa ca nu ar trebui sa risti daca nu iti permiti asta.

Ce presupune strategia Martingale? Ei bine, este o strategie simpla. Practic, atunci cand ai pierdut un pariu, urmatorul pariu are rolul de a recupera pierderile si de a aduce chiar si profit, drept urmare, miza este dubla.

In general, strategia Martingale se foloseste la cote de cel putin 2. Miza se dubleaza dupa fiecare esec, iar daca pierzi mai multe pariuri la rand, atunci la un moment miza va fi destul de mare.

De exemplu, daca vei paria 10 lei iar pariul va fi pierzator, urmatorul pariu ar trebui sa aiba miza de 20 de lei. Daca si acesta este pierzator, vei paria 40 de lei. Iar sumele cresc de la un pariu la altul, pana cand vei reusi sa iti recuperezi banii si totodata sa faci profit. Iata deci motivul pentru care iti recomandam un buget destul de mare pentru aceasta strategie.

Strategia Easy Money

Principalul motiv pentru care lumea joaca la pariuri este dorinta de a castiga bani rapid si usor. Iar pentru pariorii care au acest obiectiv, strategia Easy Money este ceea ce trebuie.

Atunci cand joci la pariuri folosind aceasta strategie, riscurile nu sunt atat de mari, dar ai nevoie de mult noroc, inspiratie si rabdare.

Va trebui sa iti propui o suma anume pe care vrei sa o castigi, iar astfel vei incepe cu o miza de 10 lei, de exemplu, pe care o vei paria pe o cota sigura. Altfel spus, vei juca pariuri pe cote mici, de regula de sub 1.50 si de cele mai multe ori pe fotbal.

Fiecare suma castigata este pariata mai departe pe o optiune ce inspira la fel de multa siguranta, pana cand vei obtine suma propusa.

In functie de numarul de pasi propusi pentru strategia Easy Money, misiunea va fi mai usor sau mai dificil de indeplinit. Cu toate acestea, poate fi o tactica buna de a castiga mai des la pariuri, motiv pentru care trebuie sa o incerci si tu.

Strategia Fibonacci

Dar, sa nu uitam ca pariurile pot insemna si foarte multa matematica, strategie, calcule si date statistice. Ei bine, cam despre asta este vorba in cazul strategiei Fibonacci.

Aceasta strategie este oarecum mai dificila spre deosebire de cele de mai sus, iar asta deoarece implica folosirea unei formule matematice. Totusi, daca stapanesti strategia Martingale, sigur vei reusi sa pui in practica si aceasta strategie.

Practic, aceasta este dedicata celor care nu au un buget suficient de mare pentru a juca strategia Martingale.

De exemplu, sirul lui Fibonacci arata cam asa: pariezi 5 lei pe o cota de 3, iar pariul este pierzator, pariezi 5 lei pe cota 3 iar pariul este iarasi pierzator, pariezi 10 lei iar pariul nu este nici de data asta castigator, pariezi 15 lei iar pariul este, intr-un final, castigator.

Altfel spus, miza pe care o vei paria incepand cu pariul numarul 3 este reprezentata de suma ultimelor doua pariuri. Cota minima este cel putin 3 si totodata mizele cresc mai lent, strategie mai la indemana celor care nu au o banca prea mare.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai populare strategii la pariuri, strategii pe care ar trebui sa le ai si tu in vedere pentru a castiga mai des. Cu cat vei analiza mai mult pariurile pe care le joci si cu cat vei mai cumpatat si mai calculat, cu atat vor creste si sansele tale de reusita. Iar respectarea unei strategii anume reprezinta un bun mod de a fi organizat.

+ posts

Lasa un raspuns

5 × 4 =