Home > Fotbal > FCSB este eliminată din Conference League

FCSB este eliminată din Conference League

sahtior-karangandy-fcsb-conference-league

FCSB a fost eliminată de Sahtior Karagandy din Conference League la loviturire de departajare după ce în timpul regulamentar de joc a pierdut partida retur cu scorul de 2-1.

Gabyshev a deschis scorul pentru gazde în minutul 11, după ce a speculat o gravă eroare a lui Vlad care a scăpat în față mingea șutată de Bukorak. Coman a restabilit egalitatea în minutul 76 cu un șut din 10 metri după ce a driblat în careu un adversar. Tattybayev a înscris pentru 2-1 în al doilea minut de prelungire al partidei după ce apărarea celor de la FCSB l-a scăpat din marcaj în fața porții.

La penalty-uri singurul jucător care a ratat a fost Olimpiu Moruțan, astfel că FCSB a fost eliminată încă din turul II preliminar.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Şahtior Karagandî: Shatskiy – Gabyshev (Kybyray ’61, Nurseitov ‘118), Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najaryan (Nazymkhanov ’83), Bukorac, Mitosevic (Rustemovic ’83) – Sviridov (Omirtayev ’61), Shikavka (Tattybayev ’82). Antrenor: Andrei Finoncenko;

FCSB: Vlad – Creţu (Haruţ ’91), Creţu, Vucur, Radunovic (Şerban ’46)– Moruţan, Ov. Popescu (Perianu ‘113), Tănase (Dumitru ‘87) – Cordea, Ondrasek (Coman ’46), Oc. Popescu (Oaidă ’63).  Antrenor: Dinu Todoran;

Arbitru:

Dragomir Draganov;

Cartonașe galbene:

Şahtior Karagandî: 103′ Tattybayev, 108′ Rustemovic, 120+1′ Mawutor;

FCSB: 36′ Bucur, 56′ Coman, 87′ Șerban;

+ posts

Lasa un raspuns

four − three =