Home > Fotbal > Fotbal | Continuă transferurile la Dinamo

Fotbal | Continuă transferurile la Dinamo

Dinamo-transfer

 

Chiar dacă suntem aproape in luna Martie, iar Dinamo a ratat play-off-ul, iată că Mircea Rednic continuă să aducă întăriri. De această dată, dinamovistii au adus un nou jucător sub formă de împrumut.

Pentru că evoluțiile portarului irlandez McDermott, nu au convins, oficialii dinamovisti au adus un nou portar. Este vorba de Parfait Mandanda, fratele mai mic a lui Steve Mandanda, de la Ol. Marseille. Este de origine congoleză, are 29 de ani și 1,82 înălțime.  A fost împrumutat de la Charleoi până în vară, cu posibilitatea de cumpărare definitivă.

Congolezul și-a făcut junioratul la Bordeaux, unde a ajuns mai apoi și în echipa de seniori, fără însă a prinde o partidă oficială. În 2009 a fost vândut în liga a 3-a franceză la AS Beauvis, dar și acolo nu a jucat decât un singur meci timp de un sezon. În 2010 a făcut pasul în Turcia, la Altay unde a prins 12 meciuri într-un sezon. Din 2011 joacă în Belgia la Charleoi, unde a fost titular în 77 de partide.

Are 7 selecții la naționala statului Congo. De asemenea, a mai jucat și la reprezentativa U21 a Franței. Este cotat de site-ul transfermakt.de la 400.000 de euro.

Acesta s-a alaturat echipei în cantonamentul de la Săftica și va face parte din lotul care îl va deplasa Rednic mâine la Calărași pentru meciul cu Dunărea.

Este al 15-lea transfer în noul mandat a lui Rednic și rămâne de văzut dacă acesta va fi și ultima achiziție din această iarnă.

 

 

+ posts

Lasa un raspuns

four × 4 =