Home > Fotbal > Fotbal | Dinamo face un nou transfer desi au ratat play-off-ul

Fotbal | Dinamo face un nou transfer desi au ratat play-off-ul

transfer-Dinamo

 

Desi oficial vor fi nevoiti sa joace pentru al doilea an consecutiv in play-out, oficialii dinamovisti au mai perfectat in aceasta dimineata un nou transfer.

Nabil Jaadi, fratele lui Reda Jaadi, jucatorul lui Dinamo si el, este un mijlocas ofensiv in varsta de 22 de ani. Are cetatenie marocana, insa este original din Bruxelles. Are inaltimea de 1,78. A semnat un contract pe o perioada de 2 ani si jumatatea.

Junioratul si l-a facut la Anderlecht, unde a fost si in lotul echipei mari in sezonul 2013-2014, fara insa a prinde un meci oficial. In 2014 a fost transferat in Italia la Udinese in 2014, unde nici acolo nu a prins vreun meci oficial, fiind mai mult imprumutat in perioada petrecuta la italieni (2014-2018). Echipele la care a fost imprumutat sunt : Latina, Granada B, Ascoli, Olhanense, Asteras Tripoli.

Are mai multe selectii la nationalele de juniori ale Belgiei si ale Marocului. Este cotat de site-ul transfermarkt.de la 100.000 de euro.

Vom vedea daca odata cu ratarea play-off-ului acesta este ultimul transfer a lui Dinamo, iar Mircea Rednic se va axa pe jucatorii din pepiniera proprie sau daca va continua sa aduca jucatori pentru a incepe deja reconstructia pentru sezonul viitor.

+ posts

Lasa un raspuns

8 − 1 =