Home > Fotbal > Fotbal | Dinamo face primul pas greșit în acest an

Fotbal | Dinamo face primul pas greșit în acest an

Dinamo - Botosani

 

După două victorii în primele meciuri oficiale din acest sezon, Dinamo a început să spere la accederea în play-off. Pentru asta, elevii lui Rednic aveau nevoie de victorie în această seară pe teren propriu împotriva celor de la Fc Botoșani.

Dinamo a început meciul în următoarea formulă: McDermott- Mustoe, Grigore, Klimavicius, Aliji- Filip, Nistor, Atmane, Zenke- Montini, Papazoglou. Pe parcursul partidei au mai intrat : N’Diaye, Popa și Jaadi.

În fața unei asistențe ridicată față de media ligii 1, Dinamo a început cu un presing agresiv în jumătatea adversă, însă fară a se concretiza în faze de poartă. În minutul 24, Dinamo îsi arată colții pentru prima oară prin Nistor care prinde un  șut superb de la 25 de metri respins în corner de portarul oaspeților. Din cornerul rezultat, Montini deschide scorul împingând în poartă o minge reluată inițial de Papazoglou în bara transversală. După numai 4 minute, Golofca ia o acțiune pe cont propriu, îl driblează pe Mustoe și sutează fară speranțe pentru McDermott. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1.

Începutul celei de a doua repriză a fost unul anost, Botoșaniul stopând orice încercare de construcție a lui Dinamo. În minutul 73, Jaadi îi centreaza foarte bine lui Montini, însă acesta reia mult pe lângă din doar câțiva metri. La faza imediat următoare, Fabbrini ia o acțiune pe cont propriu, ridiculizează 3 jucători ai lui Dinamo și înscrie pentru 1-2. Până la finalul partidei, orice efort ofensiv a lui Dinamo este inutil, iar tabela rămâne neschimbată.

Dinamo este învinsă cu 1-2, rămâne pe locul 11 și pierde orice șansă de a mai accede în play-off.

Următoarea partidă pentru Dinamo va avea loc, Duminică 24 Februarie, de la ora 14, în deplasare la Călărași împotriva celor de la Dunărea.

+ posts

Lasa un raspuns

19 − seventeen =