Home > Fotbal > Gică Hagi: „Vom fi sus dacă vom face ambele faze foarte bine”

Gică Hagi: „Vom fi sus dacă vom face ambele faze foarte bine”

hagi-farul-mioveni

Farul a învins-o în această seară dramatic pe CS Mioveni cu scorul de 2-1 (1-0) și a urcat pe loc de play-off în Liga 1.

După partidă, Gică Hagi a analizat partidă în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

La final 3 puncte norocoase, chiar dacă în prima repriză merităm să câştigăm, dar norocoase şi câteodată fotbalul aşa e. E inspiraţie, vine de undeva şi suntem fericiţi că am luat cele 3 puncte. Pe mine nu mă interesează dacă iau un gol două, important e câte dăm. Chiar dacă şi faza defensivă ne interesează, important este să marcăm goluri.

Tehnicianul „marinarilor” s-a declarat parțial mulțumit de prestația golgheterului echipei, Jefte Betancor:

„Azi a jucat bine 25-30 de minute. El e periculos, dacă face ce trebuie e foarte periculos. E nouar cu apucături de decar,  combinativ, creează spaţii, ştie fotbal, se asociază bine cu colegii, dar la un moment dat când oboseşte mai pierde mingi şi sper să îl facem să arate bine şi să îl ducem să fie şi mai bun. Asta e rolul lui, să marcheze goluri”

Hagi este de părere, că în afara de echipa sa, mai sunt alte trei echipe puternice care se vor bate la campionat, iar în cazul în care vor merge bine și ofensiv și defensiv, elevii săi vor rămâne sus în clasament:

„Nu fac calcule, important e să câştigi, să acumulezi puncte. sunt victorii importante. Lunile acestea până în iarnă se decid multe şi speram să avem octombrie bun şi noiembrie bun şi o să fie bine pentru noi. Eu cred că vorbim de un campionat regular şi de un play-off, e greu să vorbim, dar ca să zic ceva şi să nu tac, zic că sunt trei echipe foarte bune care au loturi foarte une, depinde ce fac în teren, CFR Cluj, Steaua şi Craiova. Noi suntem acolo ca orice echipă, care avem loturi bunicele, suntem acolo. Vom fi sus dacă vom face ambele faze foarte bine”

+ posts
Articole Asemanatoare
gica-hagi-preluare-nationala
Gică Hagi: „Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc”

Lasa un raspuns

twelve − 1 =