Home > Handbal > Handbal masculin | România, debut reușit la turneul amical din Polonia

Handbal masculin | România, debut reușit la turneul amical din Polonia

Romania-cehia handbal

Naționala României a debutat astăzi la turneul amical „4 Nations Cup” organizat în Polonia, jucând împotriva Cehiei în cea de a doua semifinală a turneului.

Tricolorii antrenați de Manuel Montoya au condus pe toată durata primei reprize, chiar și cu un avans de 6 goluri. Finalul primei reprize însă le-a aparținut jucatorilor cehi, care au reusit să reducă din handicap, iar la pauză am intrat cu un avans de un singur gol, 15 la 14.

În partea secundă selecționata noastră a păstrat pe aproape toată durata reprizei, dar cu 5 minute înainte de final Cehia a izbutit să preia pentru prima oară conducerea în partidă, 24 la 23. Finalul de meci a aparținut însă echipei noastre, care a ieșit învingătoare în final, 27 la 26.

În cealaltă semifinală a turneului din Polonia, țara gazdă s-a impus cu scorul de 29 la 28, după executarea loviturilor de la 7 metri, contra Japoniei.

Astfel finala turneului se va disputa mâine de la ora 18 între România și Polonia. Din pacăte, partida nu va fi televizată la noi în țară.

+ posts

Lasa un raspuns

2 × three =