Home > Fotbal > Mircea Rednic a revenit oficial la Dinamo

Mircea Rednic a revenit oficial la Dinamo

mircea-rednic-revenire-dinamo

După ce l-a sfârșitul săptămânii trecute a fost oficializată despărțirea lui Dario Bonetti de Dinamo, astăzi a fost anunțat oficial înlocuitorul său pe banca „câinilor”.

După câteva ore de negocieri, Mircea Rednic și oficialii lui Dinamo au bătut palma pentru revenirea „Puriului” în „Ștefan cel Mare”. El urmează să semneze mâine un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Rednic a declarat la ieșirea de la negocieri că deși a fost dezamăgit de conducătorii clubului în precedentele sale mandate, a ales din nou să vină la Dinamo pentru a salva clubul:

„Situația în care e Dinamo m-a convins să vin. Nu din cauza mea am plecat de la Dinamo. M-au chemat tot în situații dificile, am format o echipă și apoi nu mi-au prelungit contractul. Problema e că după ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme”

Acesta a mai anunțat că se va ocupa în totalitate de transferurile de la echipă:

„Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o”

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a dat și câteva detalii legate de contractul său:

„Am văzut ultimele două meciuri. Trebuie să-i aduc la viață pe băieți, eu cred în ei, iar ei au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Rămâne ca de la meciul care vine, am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an cu opțiune de prelungire”

Rednic a mai spus că nu va mai investi bani la club, dar va face tot posibilul pentru a salva echipa de la retrogradare:

„E un moment delicat, în astfel de momente trebuie să fii alături de acest club și acești suporteri. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt, de mâine, când voi fi la Săftica la antrenament, voi începe evaluarea lotului.

Este cel mai dificil moment în care am venit la Dinamo. Nu se pune problema de baghetă magică, ci de muncă, de încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, trebuie să fim realiști. Nu ne batem la play-off. E dureros, dar ăsta e obiectivul. Fanii m-au sunat, au trimis mesaje, și ei așteaptă.

Filosofia mea e simplă: avem mingea, atacăm toți. Pierdem mingea, ne apărăm toți. În ultima perioadă s-au apărat 3-4, în rest trimiteai taxiul după ei. Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-fc-voluntari-dinamo
Mircea Rednic: „Avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă ne înjură”

Lasa un raspuns

19 − 8 =