Home > Liga 1 > Rapid va juca fără spectatori meciul cu Sepsi

Rapid va juca fără spectatori meciul cu Sepsi

rapid-sepsi-fara-spectatori

Comisia de Disciplină a LPF a hotărât astăzi ca în urma incidentelor de la partida dintre Rapid și UTA din weekend să suspende accesul spectatorilor la următorul meci de pe teren propriu al giuleștenilor.

Astfel, partida dintre Rapid și Sepsi din etapa a 26-a se va disputa cu porțile închise. Meciul a fost programat pe 11 Februarie de la ora 20.

Sanciuțiunea vine în urma disputelor din tribună între fanii rapidiști și cei ai celor de la UTA care erau împreună cu suporterii de la SUD Steaua, cele două galerii fiind înfrățite.

Cele două galerii au încercat la finalul prime reprize să ajungă una la cealaltă pentru a se confrunta fizic. În plus, fanii rapidiști au aruncat cu petarda asupra portarului celor de la UTA, Florin Iacob.

Cel mai probabil, oficialii giuleștenilor vor muta partida cu Sepsi la Mioveni, pentru a face economie de costuri. Un meci pe Arena Națională fără spectatori nu ar renta absolut deloc pentru Rapid.

Următoarea partidă pe teren propriu pentru Rapid va fi derby-ul cu Dinamo, în data de 26 Ianuarie. Giuleștenii speră ca până atunci să fie gata toate avizele pentru noul stadion și să îl inaugureze la meciul contra rivalei din București.

+ posts
Articole Asemanatoare
rapid-sepsi-liga-1
Rapid câstigă din nou un punct cu un om în minus

Lasa un raspuns

two × 4 =