Home > Tenis > Tenis | Simona Halep la un pas de un nou titlu la Doha

Tenis | Simona Halep la un pas de un nou titlu la Doha

halep-finala-doha

halep-finala-doha

Simona Halep a jucat in aceasta dupa amiaza pentru un loc in finala de la Doha in compania sportivei ucrainence Elina Svitolina, nr.6 WTA, cea care i-a pus multe probleme in intalnirile anterioare si o conducea pe romanca la intalnirile directe cu 4-2 inaintea partidei.

Simona a reusit sa faca break destul de devreme, in game-ul al 3-lea, dupa ce a revenit de la 40-15 si si-a consolidat serviciul pana la 5-3, cand a izbutit un nou break pe serviciul adversarei si astfel a inchis setul la 6-3.

Cel de al doilea set a fost în oglinda primului, numai că de această dată Svitolina a fost cea care a făcut break-urile în game-urile 3 și 9 și a câstigat setul cu 6 – 3.

În setul decisiv ucraineanca a plecat puternic și a luat un avantaj de un break 3-0 și 4-1. După ce Simona a rezistat eroic în game-ul al saptelea care a durat 15 minute și în care a salvat 3 mingi de break, aceasta a primit o injecție puternică de moral, și a luat 5 game-uri la rând.

Simona câstigă cu 6-3, 3-6, 6-4 spre bucuria celor aproape 1000 de români prezenți în tribunele centralului de la Doha și se califică din nou în finala din Emirate, unde o va întâlni pe câstigătoarea partidei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

+ posts

Lasa un raspuns

14 − 2 =