Home > Fotbal > DERBY DECIS ÎN PRELUNGIRI

DERBY DECIS ÎN PRELUNGIRI

Capul de afiș al etapei a 17-a din Liga 1, meciul Universitatea Craiova-FCSB, s-a terminat cu 5 goluri marcate, cu multe ocazii ratate și cu fanii din nou în tribune, bucurându-se de fotbal.

După două înfrângeri grele în campionat, elevii lui Reghecampf au așteptat în Bănie cu mult entuziasm vicecampioana FCSB, fiind cu gândul doar la revanșă după eșecul categoric suferit în tur, la București.

Debut elctrizant

Partida din Bănie a început spectaculos, iar la capătul primelor 17 minute de joc ambele formații punctaseră deja o dată pe tabelă. Oltenii au deschis scorul de la punctul cu var grație reușitei lui Ivan, iar FCSB a revenit în joc trei minute mai târziu, după ce Andrei Dumiter l-a executat fără drept de apel pe Pigliacelli.

Plumb în ghetele Craiovei

Șocul primirii golului nu i-a trezit pe olteni, aceștia nedând semne de revenire după restabilirea egalității. Doar capul lui Koljic, în minutul 29, a creat panică în careul roș-albaștrilor, însă execuția nu a adus modificări pe tabelă. Bucureștenii au simțit momentul și, 10 minute mai târziu, înainte de pauză, au trecut la timona partidei după execuția lui Adrian Șut.

Ieșirea de la vestiare a adus trei schimbări în tabăra craiovenilor, Reghecampf, în încercarea de a schimba cursul jocului, introducându-i în teren pe Houri, Cîmpanu și Vînă.

Asediul oltenesc

Mutările s-au dovedit a fi câștigătoare, căci după 12 minute, noul-intrat, George Cîmpanu, l-a învins pe Andrei Vlad, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Andrei Ivan a irosit șansa de a-și readuce echipa în avantaj, dând cu piciorul unei șanse uriașe.

Golul izbăvitor

Până la finalul partidei bucureștenii au luat la țintă bara, în timp ce oltenii s-au întrecut în ratări, prin Bancu și Ivan, iar ocaziile irosite s-au răzbunat în primul minut adițional, atunci când FCSB a dat lovitura, Andrei Cordea marcând golul victoriei.

Oltenii ajung la cea de-a treia înfrângere consecutivă și cad pe poziția a patra în clasament, iar titlul pare tot mai departe de Bănie după ce adversarii de la FCSB s-au distanțat la 9 puncte, iar CFR Cluj, cu meci în minus, este la 14 pași în față.

Elevii lui Reghecampf o vor înfrunta la mijlocul săptămânii pe CSO Filiași în sferturile de finală ale Cupei României, în timp ce FCSB primește, în următoarea etapă din Liga 1, pe teren propriu, vizita celor de la UTA Arad.

Universitatea Craiova – FCSB, echipele de start

CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu – Ivanov, Nistor, Baiaram – Ivan – Koljic, Markovic
Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Bălașa, Căpățînă, Vînă, Gustavo, Houri, Cîmpanu, Papp
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – V. Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, I. Stoica, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Cordea
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-nesu-fcsb-fc-voluntari
Mihai Neșu, în tribune la FCSB – FC Voluntari
mustata-petrea-becali
Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj

Lasa un raspuns

six + 1 =