Home > Fotbal > Săpunaru – înger și demon pentru Rapid. FCSB marchează de două ori în prelungiri și se impune în derby

Săpunaru – înger și demon pentru Rapid. FCSB marchează de două ori în prelungiri și se impune în derby

Capul de afiș al etapei a XX-a din Liga 1 a fost reprezentat de derby-ul ce a avut loc între două echipe din capitală, FCSB primind pe Arena Națională vizita celor de la Rapid.

Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1), după ce au reușit să puncteze de două ori în minutele adiționale prin Tănase și Ianis Stoica.

FCSB s-a aflat la timona partidei în primele minute de joc, Florin Tănase deschizând scorul la capătul primului sfert de oră. Rapid nu a cedat și a revenit în joc înainte de pauză, Săpunaru obținând o lovitură de pedeapsă după un duel cu Radunovic. Tot Săpunaru a fost cel care a egalat situația pe tabelă de la punctul cu var în minutele de prelungire ale primei părți.

La pauză, cele două combantante au intrat la egalitate, scor 1-1, la capătul unei prime reprize dinamice, în care atmosfera de pe stadion a fost întreținută de cele două galerii care au fost din nou la înălțime.

În actul secund s-a menținut echilibrul dintre cele două rivale, iar totul părea îndreptat spre un egal. Rapid a rămas în inferioritate numerică după ce Junior Morais a văzut al doilea cartonaș galben (76), iar din acel moment elevii lui Mihai Iosif nu au mai contat în atac.

FCSB a dat lovitura de grație în minutele adiționale. Tănase a fost trimis la punctul cu var de eroarea lui Săpunaru, iar Ianis Stoica a marcat și el în momentele de extaz ale formației sale, stabilind scorul final al întâlnirii.

S-a terminat 3-1 pentru FCSB, care vine la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, ardelenii având însă un joc în minus.

Etapa viitoare, FCSB se deplasează la Sepsi, în timp ce Rapid așteaptă pe teren propriu vizita Botoșaniului.

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-nesu-fcsb-fc-voluntari
Mihai Neșu, în tribune la FCSB – FC Voluntari
mustata-petrea-becali
Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”

Lasa un raspuns

five × three =