Home > Fotbal > An nou, același rezultat >> Flavius Stoican debut cu stângul pe banca lui Dinamo

An nou, același rezultat >> Flavius Stoican debut cu stângul pe banca lui Dinamo

Prima partidă din 2022 le-a adus față în față pe FC Argeș și Dinamo București, partida contând pentru etapa a 22-a din Liga 1.

Dinamo nu a reușit să obțină un rezultat pozitiv nici de această dată, trupa lui Flavius Stoican cedând în deplasarea de la Argeș, scor 2-1 (0-0).

Dinamo, pe tobogan. Eșec și la Pitești

Cu multe nume noi în primul 11, câinii au preferat să se apere în primele minute ale întâlnirii și să forțeze pe contraatac. Piteștenii au dominat prima repriză, dar fără rezultate marcante pe tabelă.

Actul secund a început cu deschidere de scor, căci jucătorul piteștenilor, Ișfan, a punctat pentru 1-0.

A fost sau nu gol valabil?

Momentul cel mai controversat al întâlnirii a venit în minutul 58, după ce Cosmin Matei a izbutit să îl învingă pe Greab, dar centralul Bârsan a anulat reușita spre nemulțumirea dinamoviștilor.

În loc să se facă 1-1, s-a făcut 2-0 pentru Argeș, după ce noul-venit Patriche l-a faultat în careu pe Dumitru, iar Șerban a mărit avantajul echipei sale de la punctul cu var.

Golul de onoare

Dinamo a avut un cuvânt de spus în finalul confruntării și a reușit cu 5 minute înainte de final să micșoreze ecartul, grație execuției lui Mirko Ivanovski. Reușita nu a fost însă suficientă pentru câini, care pierd prima confruntare din 2022, iar viitorul rămâne incert pentru trupa din Ștefan cel Mare.

În urma eșecului, Dinamo rămâne în subsolul clasamentului, pe poziția a 15-a, cu 12 puncte, iar în funcție de rezultatul pe care îl va înregistra în această rundă Academica, bucureștenii pot coborî pe ultimul loc. De partea cealaltă, elevii lui Prepeliță și Ianovschi acumulează 31 de puncte și vin la doar o lungime de undă de locurile de play-off. Etapa viitoare, Dinamo se va duela pe teren propriu cu FCSB, în timp ce Argeș va merge în deplasare pe terenul celor de la FCU Craiova.

+ posts
Articole Asemanatoare
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
kasparek-bokhan-dinamo
Două transferuri de top la Dinamo
dan-petrescu-cfr-fc-arges
Dan Petrescu, încă rezervat: „E departe titlul”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj

Lasa un raspuns

five × 2 =