Home > Liga 1 > Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”

Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”

mustata-petrea-becali

Toni Petrea este tot mai contestat la FCSB din cauza faptului că îi permite patronului Gigi Becali să decidă peste el la echipă. Liderul galeriei roș-albastrilor anunță că va avea o discuție lămuritoare cu antrenorul echipei.

Din cauza implicării tot mai vizibile a lui Gigi Becali la echipă, fanii FCSB i-au cerut la ultimele meciuri demisia actulului antrenor, Toni Petrea. Acesta a cerut să aibă o discuție cu suporterii pentru a lămuri această divergență. Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, este încântat să poarte un dialog cu tehnicianul roș-albastrilor.

Mustață a declarat că problema fanilor este cu acțiunile patronului echipei, în niciun caz cu antrenorul echipei.

„O să discutăm. O să vorbim în următoarele ore. Noi n-avem nimic cu domnul Toni Petrea, cu omul Toni Petrea, cu antrenorul Toni Petrea. O singură nelămurire a noastră e cu Gigi că se bagă la echipă, atât.Noi o să avem o discuție și, fără niciun fel de problemă, o să clarificăm situația. Noi o să continuăm să ne încurajăm echipa și vedem ce o mai fi”, a declarat Mustață pentru Fanatik.

Fanii nu vor ca Petrea să se mai lase umilit

Liderul galeriei FCSB a anunțat că îl va sfătui pe Petrea să îi stopeze lui Becali din autoritatea de la club. De asemenea, Mustață a mai precizat că o împăcare între antrenor și fani este destul de probabilă.

„De ce nu? O să avem un dialog cu el. Noi nu punem condiții, fiindcă nu avem de ce să punem condiții. Noi susținem oamenii care vor binele acestei echipe, dar am spus-o și o repet: Nu vrem să știm că se lasă umilit! Noi la capitolul acesta vrem să discutăm, să nu se lase umilit și el să fie factorul de decizie. Noi asta ne dorim de la el”, a completat Mustață.

FCSB va juca mâine de la ora 20:30 pe teren propriu cu FC Voluntari. Roș-albastrii au nevoie neapărată de victorie dacă vor să mai păstreze și ultima speranță la titlu. Partida va fi transmisă pe Look Sport, Orange Sport și Digi Sport.

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-nesu-fcsb-fc-voluntari
Mihai Neșu, în tribune la FCSB – FC Voluntari
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj
becali-atac-edi-iordanescu
Becali, un nou atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

Lasa un raspuns

fourteen − five =