Home > Fotbal > Becali, un nou atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

Becali, un nou atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

becali-atac-edi-iordanescu

Octavian Popescu a jucat numai 40 de minute în cele două partide pe care România le-a disputat în această lună cu Grecia și Israel. Acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să îl atace în termeni extrem de duri pe Edi Iordănescu că nu l-a folosit mai mult pe jucătorul său în aceste meciuri amicale.

Octavian Popescu și-a făcut debutul în națională în înfrângerea cu Grecia de pe stadionul Ghencea. El a fost trimis de Edi Iordănescu pe teren în minutul 62, având o evoluție destul de convingătoare în cele 30 de minute pe care le-a jucat. În amicalul de ieri cu Israel, Tavi a fost folosit doar 10 minute, neavând timp suficient să iasă cu ceva în evidență.

„Tavi Popescu, ca Messi la Barcelona”

Gigi Becali a luat foc după aceste partide, considerând că jucătorul său a fost batjocorit. În plus, aceste meciuri ar fi fost un prilej bun de a-i crește cota lui Popescu.

„Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singuri el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Naționala n-are viitor fără Tavi Popescu

Becali consideră că echipa națională nu va reuși să obțină rezultate concludente atâta timp cât Octavian Popescu va fi folosit. Patronul FCSB crede că selecționerul nu îl foloseste pe fotbalistul de 19 ani din răutate, fără însă a oferi mai multe detalii.

„Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a completat Becali.

Tavi Popescu este cotat la 3 milioane de euro de transfermarkt.de.

În acest sezon a evoluat în 30 de partide pentru FCSB și a înscris 8 goluri.

+ posts
Articole Asemanatoare
mustata-petrea-becali
Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”
dinamo-kiev-transferuri-fcsb
Becali anunță trei transferuri de marcă la FCSB
becali-nume-csa-steaua
Becali este sigur: „Echipa armatei nu se va mai numi Steaua”

Lasa un raspuns

12 − three =