Home > Fotbal > Ciprian Deac: „Orice antrenor este binevenit”

Ciprian Deac: „Orice antrenor este binevenit”

ciprian-deac-cfr-fcsb

CFR Cluj a zdrobit-o în această seară pe FCSB în Gruia și au pus 12 puncte peste vicecampioana României.

După partidă, Ciprian Deac a declarat pentru Telekom Sport la flash-interviu că după ceea ce s-a întâmplat cu Marius Șumudică, jucătorii campioanei au strâns rândurile pentru a conserva munca depusă până acum:

„Am vorbit între noi, jucătorii mai experimentaţi. Am încercat să strângem rândurile, pentru că e păcat pentru ceea ce am făcut în ultimii ani, acum să dăm cu piciorul”

Deac a mai spus că spera la victorie înaintea partidei dar nu se gândea la un scor atât de mare:

„Eu cred că nimeni nu se gândea la un scor aşa mare. Dar sincer, credeam că putem câştiga, ştiam că dacă vom fi concentraţi şi serioşi putem obţine cele trei puncte. Nimeni nu s-a gândit la acest scor”

În încheiere Deac a menționat că drumul este unul lung până la cucerirea unui nou titlul, iar el și colegii săi așteaptă să vadă cu ce antrenor vor lucra de acum încolo:

„În playoff va fi alt campionat şi tot ce muncim în campionatul regular, se vor înjumătăţi. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, ne pare rău de tot ce s-a întâmplat. Orice antrenor care vine este bine venit. Avem un grup serios, o echipă care munceşte mult, iar orice antrenor care vine o să-i fie uşor să lucreze cu noi. Apărarea contează foarte mult, iar cu o apărare bună, poţi câştiga campionatul”

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-cfr-fcsb
Edi Iordănescu: „Banca noastră astăzi a fost ca grădinița”
ciprian-deac-cfr-clinceni
Ciprian Deac: „Nu cred că suntem favoriți la titlu”
ciprian-deac-cfr-poli-iasi
Ciprian Deac: „Formăm o familie foarte frumoasă”
ciprian-deac-uta-cfr
Ciprian Deac: „Nu ne place să ne mințim singuri”

Lasa un raspuns

two × 4 =