Home > Fotbal > Edi Iordănescu: „Banca noastră astăzi a fost ca grădinița”

Edi Iordănescu: „Banca noastră astăzi a fost ca grădinița”

edi-iordanescu-cfr-fcsb

FCSB a fost zdrobită în această seară de CFR în Gruia și au ajuns la 12 puncte în spatele campioanei.

După partidă, antrenor celor de la FCSB, Edi Iordănescu a declarat în direct la Telekom Sport la flash-interviu că deocamdată acesta este nivelul echipei antrenate de el:

„Am întâlnit campioana şi echipa care e detaşat pe primul loc. E un rezultat greu de digerat pentru noi şi suporteri. Îmi cer scuze în numele echipei în faţa lor. Deocamdată, ăsta e nivelul şi doar conşteintizând asta putem să creştem. E greu să vorbim de titluri când arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate”

Fostul antrenor al CFR-ului a analizat la cald înfrângerea din această seară:

„Dacă analizăm jocul, prima repriză a fost ok. Golul lor a venit pe o execuţie cu multă şansă. Greşeli multe de partea noastră. Una peste alta, cred că a fost nedrept scorul de la pauză. Am arătat lipsă de personalitate, de experienţă, de maturitate. Echipa a pierdut jucători, sunt jucători talentaţi, dar nu cu talentul câştigi campionatul.

Prima repriză am stăpânit lucuruile. L-am pierdut pe Tănase, la pauză avea glezna umflată. Fără trei, patru jucători e greu să ţinem nivelul, după ce i-am pierdut pe alţii. Experienţa ne lipseşte. Trebuie să înţelegem că dacă vrem o şansă la titlu, trebuie să ne acoperim. CFR-ul a speculat toate greşelile noastre, iar noi nu am putut face asta”

Iordănescu a solicitat de urgență transferuri la echipă pentru că banca este foarte subțire:

„Keşeru e unul dintre cei ce trebuie să vină să ne ajute. E nevoie de putere în echipă. Am solicitat transferuri şi ştiu că se lucrează pentru asta. Şi în ultimii ani erau probleme, iar de atunci au dispărut mai mulţi jucători. Banca noastră azi a fost ca grădiniţa”

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-selectioner-romania
Edi Iordănescu: „Sunt pregătit!”
edi-iordanescu-decizie-plecare-fcsb
Edi Iordănescu la două luni de la despărțirea de FCSB: „Decizia de a pleca a fost a mea”
edi-iordanescu-farul-fcsb
Edi Iordănescu: „Întotdeauna e loc de mai bine”
edi-iordanescu-fcsb-fc-arges
Edi Iordănescu: „Patronul este tot timpul informat”

Lasa un raspuns

four × 4 =