Home > Exclusiv > Declarația în Exclusivitate a lui Mihai Neicuțescu la prima convocare la un lot național

Declarația în Exclusivitate a lui Mihai Neicuțescu la prima convocare la un lot național

Al doilea dinamovist convocat în premieră de Mirel Rădoi, după Ricardo Grigore pentru partida Danemarca – România contând pentru preliminariile Euro 2021 U21 este Mihai Neicuțescu.

Atacantul în vârstă de 20 de ani este convocat pentru prima oară la un lot național.
Jucătorul ce și-a făcut junioratul la Dinamo, a fost împrumutat în această vară la Chindia Tîrgoviște, însă datorită evoluțiilor bune din startul sezonului, a fost rechemat în lotul „câinilor”.
Mai mult aceste evoluții excelente i-au atras atenția și lui Mirel Rădoi care l-a convocat pentru prima oară la naționala U21.

„Sunt bucuros că am reușit să fiu convocat și mă bucur că pot sa-mi reprezint țara. E o mândrie și sper să rămân in continuare la fel. Îmi doresc să ajungem cel puțin la fel de departe ca cei care au terminat deja ultima campanie. Sper să începem cu dreptul în seara aceasta și să facem o țară fericită! ” a fost declarația lui Neicuțescu după aflarea veștii convocării.

România U21 va înfrunta reprezentativa similară a Danemarcei în deplasare în această seară de la ora 19:30. Partida poate fi urmărită în direct la PRO X.
+ posts
Articole Asemanatoare
Mirel Rădoi criticat dur: „A lipsit disciplina la echipa națională“
Adrian Mutu a fost votat de Comisia Tehnică a FRF pentru postul de selecționer al naționalei de tineret
Tricolorii mici nu găsesc drumul spre gol în Irlanda de Nord
România scapă victoria cu Norvegia în prelungiri

Lasa un raspuns

18 − eleven =