Home > Exclusiv > EXCLUSIV| Prima declarație a lui Eduardo Gurbindo, noul transfer de marcă la echipa de handbal a lui Dinamo

EXCLUSIV| Prima declarație a lui Eduardo Gurbindo, noul transfer de marcă la echipa de handbal a lui Dinamo

eduardo-gurbindo-declaratie exclusiva

Dinamo a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii Campionilor la Handbal Masculin, însă aceștia continuă să se întărească pentru a forța ieșirea din faza grupelor.

Dinamoviștii au reușit să ajungă la un acord cu Vardar Skopje pentru transferul interului dreapta Edurdo Gurbindo (33 de ani).

Astăzi, el a oferit o declarație în exclusivitate pentru 27 SPORT AS în care anunță că a venit la Dinamo pentru a pune umărul la un proiectul puternic din „Ștefan cel Mare” :

„Sunt foarte fericit să merg la Dinamo pentru că ştiu că e un club cu un proiect bun, cu un antrenor bun şi unde cred că pot lucra bine.
Am auzit lucruri foarte bune despre fanii/susţinătorii lui Dinamo, despre mediu şi despre echipă. Cunosc nişte jucători şi mi-au spus că sunt foarte încantati şi fericiţi. Chiar vreau să merg şi să-mi încep experienţa acolo”

Acesta a mai adăugat că nu se gândește la perfomanțe, ci doar să dea tot ce are mai bun pentru a ajuta echipa:

„Nu mi-am propus si nici nu m-am gandit la realizări, vreau doar să ajut echipa şi să fac ce e mai bine pentru echipă şi pentru club. Mă bucur să merg la un club atât de mare!”

Gurbindo le-a transmis suporterilor că se vor bucura de rezultate împreună și că echipa va face tot posibilul să obțină rezultate importante:

„Abia aştept să joc şi să ajut echipa. Sunt sigur că ne vom bucura împreună iar noi vom încerca să ducem clubul Dinamo cât mai sus posibil!”

Dinamo va juca în această seară în deplasare cu PSG în etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.

+ posts
Articole Asemanatoare
Rugby, nationala Romaniei
Rugby|Cristi Chirică: ” Calificarea la Cupa Mondială este singurul nostru obiectiv pentru anul viitor!”|Declarații în EXCLUSIVITATE
eduardo-gurbindo-dinamo
Un nou transfer important realizat de Dinamo la handbal
dinamo-campioana-handbal
Declarații Video în EXCLUSIVITATE, festivitatea de premiere și bucuria dinamoviștilor după cel de al patrulea titlu consecutiv

Lasa un raspuns

3 × five =