Home > Fotbal > Ianis Stoica îi ironizează pe cei de la CSA Steaua

Ianis Stoica îi ironizează pe cei de la CSA Steaua

ianis-stoica-ironii-csa-steaua

Ianis Stoica (19 ani) a vorbit și el despre posibilitatea ca meciul din ultima etapă dintre FCSB și CFR Cluj să se poată disputa în Ghencea. Tănărul jucător al roș-albastrilor nu a ratat oportunitatea să îi ironizeze pe rivalii de la CSA Steaua.

Din cauză că National Arena este închiriat pentru festivalul Saga, FCSB se vede în imposibilitatea de a disputa meciul cu CFR din ultima etapă a ligii 1 pe cel mai mare stadion al țării.

Suporterii roș-albastrilor cer cu insistență ca partida să se dispute pe stadionul din Ghencea. Chiar și patronul Gigi Becali a declarat că va face tot posibilul ca echipa sa să poată disputa partida pe arena inaugurată anul trecut.

Ianis Stoica: „Sunt cam goale tribunele la CSA în liga a doua”

Ianis Stoica, una dintre tinerele speranțe ale celor de la FCSB, a declarat că îsi dorește să poată evolua pe stadionul din Ghencea. De asemenea, i-a atacat pe cei de la CSA Streaua, cei care fac tot posibilul să nu lase echipa antrenată de Toni Petrea să joace acolo.

„Pe Ghencea îmi doresc să jucăm cu CFR! Pe Ghencea ne dorim cu toții, mai ales spectatorii. Până la urmă, sunt cam goale tribunele la meciurile din Liga 2. Ne dorim mai mult ca niciodată să jucăm ultimul meci pe Ghencea”, a declarat Stoica.

Tănărul fotbalist al celor de la FCSB îsi dorește însă ca echipa sa să câstige titlul până la acea partidă, iar partida cu CFR să fie doar una de sărbătoare

„Va fi o presiune foarte mare dacă s-ar juca cu titlul pe masă, dar sperăm să câştigăm până atunci campionatul. Să câştigăm toate meciurile şi, de ce nu, la ultima etapă să nu mai fie nevoie să jucăm cu titlul pe masă.

Noi suntem la mâna noastră, dar tot ei sunt pe primul loc, deocamdată! Acum avem un moral mai bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că avem meci greu la Constanţa”, a completat Ianis Stoica.

Meciul celor de la FCSB din deplasare cu Farul se va disputa la Ovidiu, luni de la ora 20.30. Partida va fi transmisă pe canalele Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport.

+ posts

Lasa un raspuns

11 + four =