Home > Baschet > Înfrângere dureroasă pentru echipa de baschet a Craiovei! CSM Ploiești se impune cu scorul de 90 – 83

Înfrângere dureroasă pentru echipa de baschet a Craiovei! CSM Ploiești se impune cu scorul de 90 – 83

Jocul a început echilibrat, ambele echipe tatonau terenul. Echipa din Ploiești, ce ocupă locul 10 în campionatul național, a intrat pe teren determinată să facă un meci mare în fața Craiovei, ocupanta locului 4. După primul sfert, Ploieștenii conduceau pe tabelă, dar Craiovenii au revenit în forță și au intrat în pauză cu 13 puncte avantaj. Sfertul al treilea a însemnat coșmar pentru craioveni, care s-au văzut egalați și depășiți la finalul sfertului. Ploieștenii au profitat de avantaj și s-au impus la capătul unui meci în care au existat șanse de ambele părți.

La declarațiile de după meci au fost prezenți Aurelian Gavriloaia și antrenorul oltenilor Michalis Kakiouzis.

Foto: Facebook SCM Craiova

,,Ne-am așteptat să fie un meci greu, niciodată u intră nimeni învingător. Ne-am așteptat să fie un meci greu! Trebuia să jucăm bine 40 de minute, am jucat bine 20 de minute, după aceea intensitatea a scăzut. Intensitatea s-a pierdut prima dată în apărare, cred, pentru că am primit acasă 90 de puncte acasă. Câte puteam să dăm 120? Greu! Trebuie să ne apărăm, trebuie să ne antrenăm mai mult.

Fiecare echipă are și suișuri și coborâșuri în formă. Poate nu este topul nostru de formă acum, dar trebuie să muncim să ne reîntoarcem la vârful nostru de formă.

Trebuie să ne luptăm până la capăt. Nu putem să renunțăm. Poate nu suntem în cea mai bună formă a noastră, dar trebuie să ne luptă să continuăm. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală și când începe play-off-ul să avem o poziție cât mai bună în clasament”, a declarat Aurelian Gavriloaia.

Antrenorul oltenilor nu a fost mulțumit de prestația elevilor săi și se le aduce aminte jucătorilor că un meci nu se câștigă la pauză, ci la final.

,,În prima parte a meciului am jucat foarte bine atât în ofensivă, cât și în defensivă. Dar în partea a doua, brusc, ne-am oprit din jucat. Atunci când te oprești din jucat, nu contează pe cine ai adversar, le dai șansa să înscrie puncte ușoare . Este o victorie meritată a celor de la Ploiești. Tot ce trebuie noi să facem este să continuăm să muncim, putem să pierdem de câteva ori, dar noi trebuie să continuăm să ne antrenăm.

Totul depinde de noi dacă vom rămâne în primele 4 echipe. Vom vedea, avem o lună până la play-off. Avem o lună în plus de muncit, ei trebuie să realizeze că totul este despre antrenamente. Trebuie să ne mobilizăm să devenim mai buni pe zi ce trece pentru ca în play-off să fim cei mai buni.

Întotdeauna am crezut că toate meciurile sunt importante, a fost un meci greu, pe care ni l-am facilitat în prima jumătate, iar în a doua ne-am complicat, dar meciul se termină la final, nu la jumătate”, a spus Michalis Kakiouzis.

+ posts
Articole Asemanatoare
Simona Halep: ,,A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid”
Simona Halep: ,,Am foarte multe amintiri plăcute aici, mă simt excepțional și îmi face o deosebită plăcere să mă reîntorc”
Simona Halep: ,,Darren face parte din familia mea, chiar dacă nu-mi mai este antrenor.”

Lasa un raspuns

14 + 2 =