Home > Baschet > SCM Craiova s-a impus cu Athletic Neptun Constanța. Oltenii au decis soarta partidei în repriza secundă

SCM Craiova s-a impus cu Athletic Neptun Constanța. Oltenii au decis soarta partidei în repriza secundă

Baschetbaliștii de la SCM Craiova au câștigat partida din această seară jucată în compania celor de la Athletic Neptun Constanța cu scorul 95-83. Meciul a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Oltenii au început mai bine partida din Bănie și s-au distanțat la 19-10 grație unui start excelent din partea americanului Qualls, care a ales să joace în această partidă, deși mama sa a trecut ieri în neființă.

Vizitatorii nu au cedat și au revenit rapid în joc, iar la jumătatea sfertului secund tabela arăta 35-26 pentru Athletic. Băieții antrenați de Michalis Kakiouzis au conștientizat gravitatea momentului și până la pauză au recuperat o parte din deficit, oaspeții intrând la vestiare cu doar 4 puncte avans, scor 47-43.

Întoarcerea de la cabine a adus o echipă a Craiovei mult mai inspirată, oltenii, cu un parțial de 9-0, revenind la timona partidei. La jumătatea celui de-al treilea sfert, craiovenii aveau deja +11 pe tabelă, nedând șanse adversarei de a întoarce pentru a doua oară partida în favoarea sa. Înaintea sfertului decisiv, Craiova conducea 73-60.

În ultimele 10 minute ale partidei, marinarii nu au mai putut reveni în joc, oltenii distanțându-se la 80-62. Oaspeții au mai recuperat din deficit până la final, iar partida din Bănie s-a terminat cu scorul 95-83 în favoarea craiovenilor, care acumulează 17 puncte în clasament.

Cel mai bun jucător de la SCM Craiova a fost, și de această dată, Michael Qualls, americanul terminând partida cu 34 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. De la Athletic s-a remarcat Max Darling cu 24 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Etapa viitoare, SCM Craiova se va deplasa în capitală pentru partida cu Steaua, în timp ce Athletic Constanța va evolua pe terenul lui CSO Voluntari.

+ posts

Lasa un raspuns

5 + 9 =