Home > Fotbal > Pancu rămâne ferm: „Nu voi merge la meciul de inaugurare a noului Giulești”

Pancu rămâne ferm: „Nu voi merge la meciul de inaugurare a noului Giulești”

daniel-pancu-inaugurare-giulesti

Daniel Pancu a anunțat că nu va merge la meciul de inaugurare al noului Giulești. De asemenea, el a mai spus că în condiții va mai reveni la Rapid după ce nu a fost luat în calcul ca posibil înlocuitor al lui Mihai Iosif.

Cine ar fi trebuit să fie pe bancă la inaugurarea noului Giulești

Pancu nu concepe ca meciul de inaugurare a noului stadion al giuleștenilor să fie cu un antrenor pe bancă care nu este o fostă glorie a Rapidului.

„Eu chiar am plâns puțin. E doar sentimental, atât. Nici nu voi merge la meciul de inaugurare! Inaugurarea stadionului trebuia să fie făcută cu un om legat de Rapid. Luai un străin și tot găseai un antrenor! Sau îl mai lăsai pe Mihai Iosif să aibă și el un meci pe Giulești. Mai sunt două-trei etape până atunci, iar meciul ăsta cu Clinceni e ca și câștigat. Dar nu e problema mea, eu am spus ce am simțit și ce simt în continuare!” a declarat Pancu pentru Fanatik.

Fostul mijlocaș al naționalei a mai spus că îi urează succes lui Mutu la Rapid, dar îi va fi dificil să se integreze cu fanii din Giulești dacă nu va avea rezultate mari.

Viață grea pentru Mutu la Rapid

„Eu i-am urat baftă lui Adrian Mutu și o spun foarte sincer! Să aibă rezultate foarte bune și să ducă Rapidul acolo unde îi e locul, în primele trei. Asta e tot. Nu contează dacă antrenorul e rapidist sau nu, criteriul este competența întotdeauna. Doar că sunt foarte greu acceptați antrenorii care au alte legături. Trebuie să vii și să câștigi! Mircea Lucescu a venit și a câștigat, la fel și Mircea Rednic. Cu Rednic a fost altă situație pentru că a câștigat și din teren un titlu cu Rapid și atunci e foarte ușor de acceptat” a completat Pancu

În ce condiții ar putea reveni în Giulești

Pancu a mai dezvăluit că nu va reveni la Rapid decât în condițiile în care echipa va avea un buget și un proiect serios cu care s-ar bate la titlul de campioană.

Victor știe foarte bine mesajul meu. În momentul în care o să aibă un buget undeva la opt milioane de euro și își va propune titlul să mă contacteze. Până atunci nu! În niciun caz nu mai vin dacă Rapidul e undeva la mijlocul clasamentului! Nu e de mine! Eu vreau ca Rapid să revină unde a fost și unde îi e locula mai spus Pancu.

Pancu a antrenat-o pe Rapid în sezonul 2019/2020. El a fost înlocuit la mijlocul sezonului cu Dan Alexa când echipa se afla pe locul 6 în liga secundă. De asemenea, el a mai antrenat-o și pe Poli Iași echipa la care și-a făcut junioratul.

+ posts
Articole Asemanatoare
daniel-pancu-fc-voluntari
Daniel Pancu și-a găsit angajament la FC Voluntari
adrian-mutu-rapid-dinamo
Mutu, după victoria cu Dinamo: „Am avut un meci liniștit”
rapid-dinamo-liga-1
Rapid trece fără probleme de Dinamo
adrian-mutu-rapid-dinamo
Adrian Mutu, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Noi reprezentăm Rapidul”

Lasa un raspuns

5 × 2 =