Home > Fotbal > Un cunoscut comentator, despre arena din Ghencea: „Un stadion de nebuni!”

Un cunoscut comentator, despre arena din Ghencea: „Un stadion de nebuni!”

gradinescu-stadion-ghencea

Echipa națională s-a întors săptămâna trecută în Ghencea pentru amicalul contra Greciei. Stadionul a fost destul de ostil pentru jucătorii celor de la FCSB care au jucat pentru România, fanii celor de la CSA apostrofându-i la fiecare atingere de balon. Emil Grădinescu, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori români, propune din această cauză ca naționala să nu mai joace pe stadionul militarilor.

România a pierdut cu 0-2 amicalul cu Grecia disputat vinerea trecută pe stadionul „Steaua”. Jucătorii celor de la FCSB, Florin Tănase și Octavian Popescu, au intrat pe teren în minutul 62, ultimul debutând pentru echipa națională la doar 19 ani. Ei au fost aclamați de către trei sferturi din stadion, însă fanii celor de la CSA plasați la Peluza SUD i-au huiduit copios. Mai mult, atitudinea ostilă a suporterilor echipei armatei a continuat la fiecare atingere de balon a celor doi jucători.

Grădinescu propune schimbarea stadionului

Acest lucru l-a revoltat pe comentatorul Emil Grădinescu. Acesta consideră că echipa națională nu ar mai trebui să joace în Ghencea. El mai crede că tricolorii ar putea ajunge până la ratarea unei calificări dacă vor continua să joace în această atmosferă ostilă.

„Începe meciul și în primele 5-10 minute mai greșești o pasă, mai scapi mingea în aut. Și începe jihadul. Încep fluierăturile când ajunge mingea la Tavi Popescu, la Tănase sau la altul de la FCSB, iar apoi restul populației preia mesajul. Propun să schimbăm naibii stadionul.

Trebuie schimbat! Să joace rugby acolo. Să spună FRF că nu putem juca pentru că CSA Steaua are meci de rugby cu Clujul. Propunerea mea este să schimbăm stadionul. Ai toate șansele să compromiți o calificare. Este un stadion ostil jucătorilor de la FCSB, străinilor, e un stadion de nebuni până la urmă!”, a declarat Emil Grădinescu în direct la Orange Sport.

România a jucat până acum în trei partide pe noul stadion din Ghencea. A învins Armenia cu scorul de 1-0, a remizat cu Islanda, 0-0 și a fost învinșă de Grecia.

Meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Conference League ce vor avea loc în luna Iunie ar trebui să se dispute tot în Ghencea.

+ posts

Lasa un raspuns

2 × five =