Home > Fotbal > MM Stoica, supărat că meciurile nu se întrerup și când este el înjurat

MM Stoica, supărat că meciurile nu se întrerup și când este el înjurat

mihai-stoica-injurat

Arbitrul Istvan Kovacs a decis să întrerupă preț de câteva minute partida dintre FC U Craiova și CS Mioveni. Cauza a fost scandările xenofobe ale fanilor olteni la adresa sa după ce l-a eliminat pe jucătorul gazdelor, Diallo în minutul 8.

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu este în totalitate de acord cu această decizie a centralului partidei din Bănie. El dă exemplu și faptul că galeria dinamovistă i-a compus un cântec în care este înjurat împreună cu fiica sa. Cu toate acestea, oficialul formației din Berceni preferă să ignore aceste lucruri.

„Dar să facă o galerie de 10.000 de oameni un cântec împotriva mea şi a fiicei mele şi să îl cânte cu regularitate şi să nu se ia nicio măsură niciodată, să nu se întrerupă, să nu se ia nicio măsură, e normal?

Eu cred că e mai grav aia decât să spui… bine dacă eram ungur… nu e ok, sunt multe chestii care nu sunt ok pe stadioane, că se înjură, de aia e stadion, dar eu unul să fiu sincer mă făceam că nu aud. Ce e aşa mare…

Din moment ce plăteşti amenzi şi ai terenul suspendat, iar în continuare aruncă torţe… nu se pot controla! Le-a făcut bine până la urmă. I-a speriat”, a declarat Stoica în direct la Orange Sport.

Râzboiul dintre MM Stoica și galeria dinamovistă ține de aproape 20 de ani. Fanii dinamoviști, recunoscuți pentru inventivitatea lor, i-au compus de-alungul vremii mai multe câtece oficialului celor de la FCSB menite să îl irite pe acesta.

Stoica alege și el să le răspundă în mod ironic. Ori prin diverse gesturi prin care se face că nu îi aude, ori arătându-le tabela în caz că echipa la care activează o învinge pe Dinamo.

+ posts

Lasa un raspuns

13 − eleven =