Home > Fotbal > Un mare of legat de play-off! Craiova nu se regăsește nici cu UTA

Un mare of legat de play-off! Craiova nu se regăsește nici cu UTA

Universitatea Craiova și UTA Arad au remizat scor 0-0 în cea de-a doua partidă a etapei a XX-a din Liga 1, cele două reușind să bifeze al doilea egal alb al zilei după cel înregistrat in Academica Clinceni-FC Voluntari.

Partida a fost însă cu mult diferită față de cea care a avut loc la Giurgiu, craiovenii și arădenii oferind un fotbal spectaculos, cele două combatante întrecându-se în ocazii mari.

Fără succes în ultimele cinci etape, oltenii au forțat un rezultat pozitiv în fața propriilor fani, Laurențiu Reghecampf aliniind cel mai bun prim 11 posibil în ciuda marilor absențe din lot.

Prima mare ocazie de gol i-a aparținut lui Papp, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Oltenii s-au stins rapid și din minutul 20 UTA a devenit periculoasă, ratările curgând la poarta lui Lazar. Miculescu (29) a fost cel mai periculos om al arădenilor, în timp ce oltenii au ripostat prin Cîmpanu și Koljic, dar fără modificări pe tabelă.

Întoarcerea de la vestiare a adus-o tot pe UTA în prim-plan, oaspeții irosind deschiderea scorului în mai multe rânduri. Craiovenii l-au pierdut și pe Elvir Koljic (50), atacantul bosniac ajungând comoționat la spital.

Finalul putea fi și mai rău pentru juveți, Hora și Miculescu negăsind drumul spre golul victoriei nici în ultimele minute. Primul a văzut cartonașul roșu în minutele adiționale și a ajuns mai repede la vestiare, iar duelul de tradiție Craiova-UTA s-a încheiat cu un egal dinamic, scor 0-0.

Craiova pare ca și ieșită din lupta pentru titlu, fiind la 20 de puncte în spatele liderului CFR. Nici măcar prinderea unui loc de play-off nu mai este o certitudine, oltenii bifând cea de-a treia remiză consecutivă, nemaicunoscând gustul victoriei în Liga 1 de la partida cu Mioveni de pe 30 octombrie. De partea cealaltă, UTA vine la 3 puncte de play-off, ajungând la cota 27 în clasament.

Etapa viitoare, elevii lui Reghecampf se deplasează la Mediaș pentru partida cu Gaz Metan, în timp ce UTA va evolua pe terenul revelației FC Voluntari.

+ posts
Articole Asemanatoare
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare
fcsb-farul-liga-1
FCSB îsi ia revanșa în fața celor de la Farul

Lasa un raspuns

14 − 7 =