Home > Fotbal > Șoc în Ștefan cel Mare! Rednic- out, Stoican – in

Șoc în Ștefan cel Mare! Rednic- out, Stoican – in

Înfrângerea înregistrată în fața celor de la Farul i-a fost fatală lui Mircea Rednic (59 de ani). Antrenorul a fost dat afară de la cârma formației bucureștene, anunțul fiind făcut în urmă cu puține momente de conducerea dinamovistă printr-un comunicat de presă.

Echipa va fi preluată de Flavius Stoican (45 de ani), cel care a antrenat-o ultima dată pe FCU Craiova.

”Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021,
în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură,
vă aducem la cunoștință următoarele:
1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican.
Cu stimă,
Administrator special al DINAMO 1948 S.A.,
în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement Mureșan Iuliu Paul”, se arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo, iar în această perioadă a reușit să obțină o singură victorie, cu Chindia, înregistrând alte trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri.

Flavius Stoican se întoarce pe bancă, în postura de antrenor, după ce a fost demis de FCU Craiova în urmă cu o lună și jumătate. Acesta a mai antrenat-o pe Dinamo în alte două perioade, între septembrie 2013 – noiembrie 2014 și martie-mai 2015.

+ posts
Articole Asemanatoare
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare
fcsb-farul-liga-1
FCSB îsi ia revanșa în fața celor de la Farul

Lasa un raspuns

two + twenty =