Home > Tenis > DOHA WTA 1000 | Zi neagră pentru tenisul românesc. Sorana, învinsă de Garbine Muguruza

DOHA WTA 1000 | Zi neagră pentru tenisul românesc. Sorana, învinsă de Garbine Muguruza

Sorana Cîrstea o întâlnește pe Garbine Muguruza în turul al secund al turneului de la Doha. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 4 ori, partide în care doar Muguruza a avut câștig de cauză în minimum de seturi. 

Sorana servește în deschiderea partidei. Game-ul de serviciu se complică, dar Sorana își adjudecă primul game. Sorana are două mingi de break.  Dublă greșeală făcută de Garbine și Sorana se îndepărtează pe tabelă. Sorana consolidează break-ul, 3-0. Lungul de linie o trădează pe Sorana și Muguruza apare pe tabelă. Game alb pentru Sorana și se apropie de câștigare primului set împotriva numărului 9 mondial. Muguruza răspunde și ea tot cu un game alb. Sorana are un game complicat de serviciu, unde i-a oferit adversarei patru mingi de break, pe care le salvează. Convertește Muguruza a cincea minge de break. Garbine aduce egalitatea de la 4-1. Setul merge în prelungiri. în tie-break primul mini-break îi revine dublei campioane de Grand Slam. Greșește Sorana și setul îi revine spanioloaicei, 7-6.

Sorana începe cu break setul al doilea.  Muguruza are mingi de rebreak. Garbine își face serviciul și trece în față pe tabelă. Sorana nu mai găsește ritmul din începutul partidei și se vede condusă cu 4-1. Garbine servește pentru meci și se impune în puțin peste o oră, 6-1.

+ posts
Articole Asemanatoare
Organizatorii au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Świątek. Cum a prefațat Simona super partida din semifinalele de la Indian Wells
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a dezvăluit din secretele jocului său în acest turneu: ,,Joc cel mai bun tenis al meu aici, deoarece îmi plac condițiile și azi, cu siguranță, nu a fost un meci ușor”
Live text. Simona Halep vs. Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells
DOHA WTA 1000 | Simona are parte de o înfrângere dureroasă la Doha

Lasa un raspuns

13 + three =