Home > Tenis > DOHA WTA 1000 | Simona are parte de o înfrângere dureroasă la Doha

DOHA WTA 1000 | Simona are parte de o înfrângere dureroasă la Doha

 Simona Halep o întâlnește pe Caroline Garcia în primul al turneului de la Doha. Cele două se cunosc foarte bine, întâlnindu-se de 8 ori. Simona conduce la numărul de întâlniri directe cu 7 la 1.  Înfrângerea Simonei a venit în finala din 2017 de la Beijing, imediat după ce Simona devenise lider mondial. 

Setul începe cu Garcia la serviciu, care caută și ea revenirea în elita tenisului. Simona este obligată să se apere, salvează trei mingi de break în începutul partidei. Passing shot-ul reușit de Simona, îi aduce a doua minge de break. Atacurile în forță pe centru sunt conduse de Simona, o armă ce pare că dă roade. Serviciul Simonei este fluctuant și neutralizează alte două mingi de break. Două duble greșeli într-un game face Garcia, iar Simona are șansă să se impună pe serviciul advers, după un retur câștigător. Domină Simona din spatele liniei de fund. Simona servește pentru a duce primul set în prelungiri. Al patrulea as vine în contul Simonei. Serviciul o trădează pe Simona și cedează setul, 6-4.

Setul secund este început de Garcia cu trei mingi de break și Caroline se impune pe serviciul advers. Simona este pasivă și este sub presiunea scorului. La minge de break pentru Simona, Caroline vine cu asul. Garcia consolidează break-ul și conduce cu 3-0. Simona vine cu game-ul alb de care avea nevoie. Garcia servește cu mingi noi și se apropie de câștigarea meciului. Simona servește pentru a rămâne în meci. Garcia are 3 mingi de meci. Câștigă Garcia în două seturi. 

+ posts
Articole Asemanatoare
Horia Tecău, cu luminile stinse peste o carieră de excepție
Organizatorii au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Świątek. Cum a prefațat Simona super partida din semifinalele de la Indian Wells
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a dezvăluit din secretele jocului său în acest turneu: ,,Joc cel mai bun tenis al meu aici, deoarece îmi plac condițiile și azi, cu siguranță, nu a fost un meci ușor”
Live text. Simona Halep vs. Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells

Lasa un raspuns

twelve + 5 =