Home > Fotbal > Mutu n-are resentimente față de Șumudică și Pancu

Mutu n-are resentimente față de Șumudică și Pancu

mutu-sumudica-pancu

Daniel Pancu și Marius Șumudică au fost principalii contestatari ai numirii lui Adrian Mutu în funcția de antrenor la Rapid. Cu toate acestea, noul tehnician al giuleștenilor înțelege de ce aceștia au dat acele declarații tăioase.

Adrian Mutu este de o săptămână înlocuitorul lui Mihai Iosif pe banca tehnică a Rapidului. Atât Daniel Pancu, cât și Marius Șumudică au oferit mai multe declarații prin care criticau această decizie luată de conducerea clubului din Giulești.

Ei consideră că numai un tehnician cu trecut rapidist poate sta pe banca giuleștenilor la meciul de inaugure a noului stadion. Și Șumudică și Pancu au anunțat că nu vor răspunde afirmativ invitației la prima partidă de pe noul Giulești.

Mutu a afirmat în această seară că a fost puțin supărat pe afirmațiile celor doi. Însă, când a analizat la rece a înțeles gândurile acestora în momentul când au făcut respectivele declarații.

„La început m-am gândit și m-a iritat puțin, dar, acum, fiind aici de o săptămână și uitându-mă la trecutul acestui club, nu mi se mai pare ciudat pentru că încep să îi înțeleg pe oamenii ăștia care au activat mulți ani și sunt rapidiști.

Încep să înțeleg cât de important este pentru ei acest club. Îi înțeleg și pe Pancu și pe Șumudică, dar nu am ce să fac. Îmi pare rău pentru ei, eu îmi fac meseria și nimic mai mult.

Când începi să înțelegi rapidismul, îți dai seama că nu sunt de condamnat, ci de înțeles și nu are rost să te bagi în astfel de lucruri” , a declarat Mutu în direct la Digi Sport.

Adrian Mutu a debutat cu victorie pe banca Rapidului, 1-0 contra celor de la Academica Clinceni. Duminică, giuleștenii vor juca prima partidă în play-out contra celor de la Dinamo.

+ posts
Articole Asemanatoare
daniel-pancu-fc-voluntari
Daniel Pancu și-a găsit angajament la FC Voluntari
sumudica-antrenor-al-shabab
Marius Șumudică s-a întors la Al-Shabab
adrian-mutu-rapid-dinamo
Mutu, după victoria cu Dinamo: „Am avut un meci liniștit”
rapid-dinamo-liga-1
Rapid trece fără probleme de Dinamo

Lasa un raspuns

three × three =