Home > Handbal > Rapid, victorie caetgorică în fața celor de la Vâlcea. Giuleștencele își consolidează prima poziție

Rapid, victorie caetgorică în fața celor de la Vâlcea. Giuleștencele își consolidează prima poziție

Una dintre cele mai așteptate partide de handbal de la începutul acestui an a fost derby-ul etapei a 13-a din Liga Florilor, confruntarea Rapid București – SCM Râmnicu Vâlcea.

Rapid București a reușit să se impună pe teren propriu în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-27, la capătul unei partide în care gazdele au fost la înălțime și în teren, și în tribune.

Partida, amânată inițial din cauza apariției mai multor cazuri de Covid în lotul vâlcencelor, a fost adjudecată de formația giuleșteană, care a condus ostilitățile de la un cap la altul.

Rapid a fost la pauza întâlnirii la 7 lungimi de undă în fața vizitatoarelor. Oltencele au încercat să revină în partea secundă, dar Rapid, împinsă de la spate de fani, nu a mai cedat inițiativa până la final, adjudecându-și confruntarea la o diferență de șase goluri.

Golgetrul partidei a fost pivotul vâlcencelor, Asma Elghaoui, aceasta terminând partida cu 11 goluri.

În urma succesului, Rapid își consolidează prima poziție în clasament, cu 39 de puncte. De partea cealaltă, SCM Râmnicu Vâlcea este pe ultima treaptă a podiumului, cu 28 de puncte.

+ posts
Articole Asemanatoare
kasparek-bokhan-dinamo
Două transferuri de top la Dinamo
dinamo-porto-handbal
Dinamo câstigă dramatic la Porto
Minaur, victorie la debut. Un nou succes românesc în European League
Cristina Neagu a semnat. CSM București a făcut anunțul

Lasa un raspuns

nineteen − three =