Home > Handbal > Cristina Neagu a semnat. CSM București a făcut anunțul

Cristina Neagu a semnat. CSM București a făcut anunțul

Cristina Neagu (33 de ani) a semnat în cursul zilei de astăzi un nou contract valabil pe două sezoane cu CSM București. Anunțul a fost făcut chiar de gruparea bucureșteană pe site-ul oficial.

Echipa din capitală a reușit să o păstreze în lot și pentru următorii doi ani pe cea care a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lumii de patru ori.

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate! Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani! Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost. Mult succes, Cristina Neagu!”, se arată în comunicatul de presă transmis de CSM București.

Săptămână intensă la CSM București

Zilele trecute, extrema stânga Siraba Dembele Pavlovic și-a pus și ea semnătura pe un nou contract cu gruparea din capitală, aceasta urmând să evolueze în campionatul românesc pentru încă cel puțin un sezon.

trecute, extrema stânga Siraba Dembele Pavlovic și-a pus și ea semnătura pe un nou contract cu gruparea din capitală, aceasta urmând să evolueze în campionatul românesc pentru încă cel puțin un sezon.

+ posts
Articole Asemanatoare
kasparek-bokhan-dinamo
Două transferuri de top la Dinamo
CSM București a făcut legea în Bănie – Prima reacție a lui Adrian Vasile după meciul spectaculos împotriva Craiovei
dinamo-porto-handbal
Dinamo câstigă dramatic la Porto
Rapid, victorie caetgorică în fața celor de la Vâlcea. Giuleștencele își consolidează prima poziție

Lasa un raspuns

7 − five =