Home > Fotbal > Rapid se impune în fața Argeșului și urcă pe loc de play-off în Liga 1

Rapid se impune în fața Argeșului și urcă pe loc de play-off în Liga 1

Rapid București și FC Argeș și-au dat întâlnire în etapa a XIX-a din Liga 1, iar giuleștenii au reușit în doar două minute să obțină victoria ce îi urcă în plutonul fruntaș.

Reveniți pe Arena Națională după o pauză de două luni și jumătate, rapidiștii au tranșat soarta partidei încă din prima repriză.

Latovlevici a fost aproape de autogol, dar Tofan a scos de pe linia porții. Rapidul a reușit însă în doar două minute să puncteze de două ori, Stahl și Albu marcând pentru gazde golurile ce s-au dovedit a fi chiar golurile victoriei.

Argeșul a forțat revenirea în meci, dar piteștenii nu au putut marca până la fluierul final. Turda (49) și Arias (65) au încercat să puncteze pentru oaspeți, dar deznodământul a rămas același.

Rapid se impune și ia toate punctele puse în joc, în timp ce Argeșul bifează al doilea insucces consecutiv după cel înregistrat la începutul săptămânii contra Mediașului.

Victoria îi readuce pe bucureșteni pe loc de play-off, echipa lui Mihai Iosif urcând până pe locul al patrulea în clasament, cu 31 de puncte. Elevii lui Prepeliță și Ianovschi sunt pe poziția a opta, cu 27 de puncte.

Etapa viitoare, Rapid are derby cu FCSB, miercuri, de la ora 20:30, în timp ce FC Argeș așteaptă pe teren propriu vizita lui Sepsi, miercuri, de la ora 17:30.

+ posts
Articole Asemanatoare
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
dan-petrescu-cfr-fc-arges
Dan Petrescu, încă rezervat: „E departe titlul”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare

Lasa un raspuns

18 + 15 =