Home > Tenis > Simona Halep: ,,Darren face parte din familia mea, chiar dacă nu-mi mai este antrenor.”

Simona Halep: ,,Darren face parte din familia mea, chiar dacă nu-mi mai este antrenor.”

Simona Halep a câștigat în această dimineață titlul cu numărul 23, fiind prima finală din Australia în care se impune. A învins-o pe Victoria Kudermetova în două seturi, 6-2,6-3 pe Rod Laver Arena.

După această partidă a declarat că se bucură de încă un speech avut pe superba arenă Rod Laver. Le-a mulțumit fanilor veniți: 

,,Vă mulțumesc pentru că ați venit să mă susțineți, este o plăcere întotdeauna să vă simt aproape și chiar m-ați ajutat de multe ori să câștig meciuri aici.”

 Simona i-a adresat cuvinte frumoase și adversarei sale, Victoria Kudermetova: 

,,Veronika, felicitări pentru această săptămână plină de tenis. Știu că poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți doresc mult succes la Australian Open, care este mult mai important.”

Fostul lider mondial le-a adus cuvinte de laudă și celor din echipa sa 

,,Mă bucur enorm că sunteți alături de mine,  știu că nu este ușor să lucrezi cu mine, sunt și eu conștientă de asta și pentru acest lucru vă mulțumesc. Haideți să continuăm să câștigăm pentru că îmi place acest sentiment.”

,,Cum Australia are un loc în inima mea, l-am văzut pe Darren pe ecrane, și mi-aș dori să-i mulțumesc că a venit să urmărească meciul meu chiar dacă nu mai este antrenorul meu. Face parte din familie și este mereu o plăcere să-l știu alături. Simt că fac și un parte din Autralia.”

Cum situația din Australia este una complicată, datorită virusului Covid-19, românca a ținut să mulțumească organizatorilor și președintelui turneului pentru buna organizare și pentru faptul că se simte în siguranță.

,,Ne vom revedea peste o săptămâna la Autralian Open.”

+ posts
Articole Asemanatoare
Horia Tecău, cu luminile stinse peste o carieră de excepție
Înfrângere dureroasă pentru echipa de baschet a Craiovei! CSM Ploiești se impune cu scorul de 90 – 83
Organizatorii au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Świątek. Cum a prefațat Simona super partida din semifinalele de la Indian Wells
Simona Halep, victorie muncită la Indian Wells. Simona: ,,Am simțit să strâng pumnul, îmi dă încrede și îmi doresc să am mai multe puncte câștigătoare pentru a-mi recâștigă încrederea în mine. Chiar am nevoie e asta!”

Lasa un raspuns

3 × five =