Home > Tenis > Simona Halep, victorie muncită la Indian Wells. Simona: ,,Am simțit să strâng pumnul, îmi dă încrede și îmi doresc să am mai multe puncte câștigătoare pentru a-mi recâștigă încrederea în mine. Chiar am nevoie e asta!”

Simona Halep, victorie muncită la Indian Wells. Simona: ,,Am simțit să strâng pumnul, îmi dă încrede și îmi doresc să am mai multe puncte câștigătoare pentru a-mi recâștigă încrederea în mine. Chiar am nevoie e asta!”

Simona Halep a învins-o în turul secund de la Indian Wells pe Ekaterina Alexandrova, în trei seturi 6-2, 4-6, 6-2.

Interviul de după meci a fost unul savuros în care Simona a vorbit atât despre meciul, cât și despre ce se va întâmpla în zilele următoare:

,,Este mereu o atmosferă extraordinară când joc și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit și pentru că m-au încurajat. Este o atmosferă care îmi place și mereu mă bucur de tenis când vin oamenii să mă vadă. Vă mulțumesc din nou.

Am urmărit statistica și am văzut că era egalitate între noi. Îmi amintesc meciurile cu ea, niciodată nu sunt ușoare. Ea joacă un tenis agresiv, lovește plat și este puternică. Am vorbit puțin înainte despre cum va fi meciul. Sunt fericită pentru că am câștigat, am făcut tot ce am avut de făcut. Urmăresc ca în meciul următor să joc mai bine decât azi. „.

Văzută la antrenament în jurul orei 9 dimineața, Simona a fost întrebată care este cel mai bun program pentru ea:

,,Sunt o persoană matinală, căreia îi place dimineața. Îmi să joc când soare este pe cer. Este un program perfect, mulțumesc oficialilor turneului. Chiar și în timpul zile îmi place să joc, noapte nu îmi prea place, mă chinui puțin. Acum am experiență și știu cum este să joci noaptea.”.

Meciul următor se va disputa între româncă și câștigătoare dintre Coco Gauff și Claire Liu:

,,Echipa mea va urmări meciul. Nu îmi place să privesc meciurile, dar este posibil să îmi arunc un ochi la ce se întâmplă. Voi avea o zi liberă și mâine mă voi concentra pe ce voi avea de făcut pentru meciul următor. Azi mă voi bucura pentru victoria obținută, este chiar important!”.

Pumnul strâns a revenit la punctele spectaculoase, iar Simonei i-a lipsit acest gest:

,,Mi-a fost dor de această mișcare, nu prea am mai câștigat puncte în ultima perioadă, ca cele de azi. Am simțit să strâng pumnul, îmi dă încrede și îmi doresc să am mai multe puncte câștigătoare pentru a-mi recâștigă încrederea în mine. Chiar am nevoie e asta!”.

Simona Halep of Romania in action during the second round of the 2022 BNP Paribas Open WTA 1000 tennis tournament
+ posts
Articole Asemanatoare
Horia Tecău, cu luminile stinse peste o carieră de excepție
Organizatorii au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Świątek. Cum a prefațat Simona super partida din semifinalele de la Indian Wells
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a dezvăluit din secretele jocului său în acest turneu: ,,Joc cel mai bun tenis al meu aici, deoarece îmi plac condițiile și azi, cu siguranță, nu a fost un meci ușor”
Live text. Simona Halep vs. Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells

Lasa un raspuns

13 + 20 =